Go

Go Back   PetFinder.my > sankyutech

Conversation Between sankyutech and Felix The Cat
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 101
  1. sankyutech
    06-23-2010 04:03 PM
    sankyutech
    wahhhhhhhhh best la tu mst anak si jojie kan kak...
    tak de kaler si garfield ker
    skang ni berapa dah kucing kat umah akak...baru berapa ari umur diorg tu kak
    mst tiap2 ari nak balik cepat jer nk tgk diorg jer kan
    amik la gambar kak
    nnt sy cium si hugo ngan yg lain
  2. Felix The Cat
    06-23-2010 01:30 PM
    Felix The Cat
    Tu la... San menyepikan diri... sampai hati :-(
    Memang best dapat cucu Exo San.
    Mereka bulat dan sangat gemuk @ baby giant he..he.....
    Ada tiga ekor.... itam putih (macam pakai topeng), solid black dan grey and white.
    Akk lum pasti kalo betina or jantan tapi tengok macam dua jantan dan seekor betina atau sebaliknya.
    Alhamdulilah dengar cucu San ok dan juga Hugo.
    Tolong kiss Hugo untuk akk ye....
  3. sankyutech
    06-23-2010 01:21 PM
    sankyutech
    salam
    hai kak lama betul tak dengar cerita kan
    wahhh best la akak dah leh cucu exotic..berapa ekor tu
    makin meriah la rumah akak kan...
    cucu sy seme dah besor2...nakal2
    panjat situ panjat sini...
    si hugo ok jer ngan sandy...
    dia pn tak de gado2 lagi...seme dah aman damai..hehehe
    cuma si tuah jer la kekdg ade jugak bulu gugur..tp tak lama elok balik
    rasa nyer dia tu kulit sensitif la
    upload la gambar cucu2 akak
    nak tgk gak ni
  4. Felix The Cat
    06-22-2010 09:55 AM
    Felix The Cat
    Salam....

    Lama tak dengar berita.
    Akk baru dapat cucu Exotic Shorthair.
    Gembiranya akk, akhirnya dapat cucu juga.
    Cucu san pe khabar?
    Si hugo macam mana?
    Dia ok tak?
  5. Felix The Cat
    05-03-2010 01:35 PM
    Felix The Cat
    Cerita lain.... hari sabtu yang lalu bawa angel and baby gi cucuk untuk kurap la. Doctor kata tak boleh hilang kalo bubuh krim je. Kena cucuk juga. Alhamdulilah dah cucuk. Harap lepas nie ok la.
  6. Felix The Cat
    05-03-2010 01:35 PM
    Felix The Cat
    Salam....

    Pe khabar? Sihat ke? Akk tak sihat. Lidah kena ulcer. Sakit ooooo. Makan pun susah nak cakap lagi susah. Macam orang bisu nak cakap he..he... Nak tanya makanan San macam mana?
  7. Felix The Cat
    03-24-2010 12:47 PM
    Felix The Cat
    Salam.....
    Tak pe... mungkin San sibuk.
    Alhamdulilah senang hati dengar dah ok.
    Akk pula kes si Baby tu.
    Yang lain pula ok je.
    Ha..ha.... si tiga ekor lanun dah sangat aktif ke?
    Mesti Sandy gumbira sebab dapat kawan untuk bermain bersama....
    Sekarang musim kucing sakit la San....
    Ada yang selsema... ada yang sakit mata... dan yang paling teruk Fungal.
    Benci arr fungal ni.
    Semalam akk ada beli ubat makan tu termasuk untuk San.
  8. sankyutech
    03-24-2010 12:43 PM
    sankyutech
    salam kak
    sori lambat reply
    anak2 seme dah ok cuma bulu jer la tak tumbuh lagi
    si lanun yg kecik 3 ekor tu pn makin nakal,dah kurus skit duk main jer
    kalo boleh 24jam nak berlari jer
    diorg dh seminggu mkn smart heart ni tukar ke BW balik mula la
    poo diorg tak solid
    harap2 nnt ok la
    teruk ke si baby skang ni kak?
    dia je ker yg kena fungal
    yang lain ok tak
  9. Felix The Cat
    03-23-2010 12:40 PM
    Felix The Cat
    Salam....
    Pe khabar San dan anak anak bulus?
    Fungus dah ok ke?
    Si baby pula kena fungus sekarang :-(
  10. Felix The Cat
    01-29-2010 04:31 PM
    Felix The Cat
    Rasanya bukan sakit mata.
    Ada masa mata kucing nie pandai berair.
    Jangan la riso.

All times are GMT +8. The time now is 12:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.