Go

Go Back   PetFinder.my > CookieMonster

Conversation Between CookieMonster and adamyala
Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
  1. adamyala
    08-21-2009 10:00 AM
    adamyala
  2. adamyala
    06-25-2009 04:25 PM
    adamyala
    hehe..tau takpe....kat sini lebih happening...
    kat sana sunyi sepi mcm dilanggar garuda. Kat sini leh shortform, bahasa sms pun ok. Jgn bahasa lucah dah la...hahahaha

    nanti mon reply msg kat sini, click view conversation dulu, kat page tu ada panel kosong kat atas, taip kat situ kay...nanti msg terus pi kat profile kak zai. gitu la jugak kalau nak reply kwn2 yang lain nanti...

    felan2 ler...nanti pandai kay....
    selamat berforum..dan menambah ilmu kucen....
  3. adamyala
    06-25-2009 03:33 PM
    adamyala
    takpe...nanti ada masa leh tambah apa yg patut...
  4. adamyala
    06-25-2009 03:04 PM
    adamyala
    hehe..dia sibuk kot. post ajer la order kat thread bwood. Sebelum tu, intro dulu diri kat members intro ye....senior ramai baik2 belaka
  5. adamyala
    06-25-2009 02:47 PM
    adamyala
    haloooo....
    remember me....?
    ni kak zai laaa....bukan adam ...
    kehkehkeh
    welkam cookie ...!!!!

All times are GMT +8. The time now is 02:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.