Go

Go Back   PetFinder.my > Daniel

Conversation Between Daniel and rock
Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. rock
    10-31-2009 10:36 PM
    rock
    uuiiihhh...pak dani,saya tak nk anak dara saya ni mengandung..hehehehe.dulu kucing saya kt kg tu,pernah mengandung..5ekor anak dia,1 je yg long hair..hehehehe..dhlah yg 1 tu je yg long hair,kena curi pula dgn org.geram betul..lepas tu,terus saya spaying...yg kt rumah ni,tggu besar sikit,nk spayinglah..hehehe.sb tak nk jadi nenek muda..hehehehe.
  2. rock
    10-31-2009 01:36 PM
    rock
    sebenarnya,rock ada DLH ni..tapi srh mak jaga.sebab yg tu,dengki.dia tak suka dgn DSH rock ni..bayangkan betina gigit2 yg jantan..hehehe..sebab lepas kawin,nk jagalah diorg berdua.yg DSH ni,hubby punya..rupanya yg rock punya kucing ,dengki..hantarlah kt kg ddk dgn mak..suka betul dia..sb dia je ada kt rumah tu..hehehehe.yg betina kat rumah ni,tak tahulah DLH@DMH..sb masa kecik,beli dia,panjang bulu dia..skrg,nmpk biasa pula..ke sebab mata ni dh biasa tgk dia hari2..hehehehe.
  3. rock
    10-31-2009 01:08 PM
    rock
    teringin nak bela yg panjang2..dr kecik teringin tau..hehehe..nak beli dulu,budget tak de..tgk kucing2 jiran jelah..pernah dulu,kwn abah nk bagi sekor kucing bulu kembang(dulu panggil DLH ni kucing bulu kembang..hehehehehe.)elok je letak dlm kete,anak org tu menangis2 tak bagi..sedih betullah.pulangkan semula.hehehehe.skrg ni,nk beli,harga pun bukan main mahal tgk kat kedai.tgk kucing org jelah..heheheh.kat rumah ni,DSH jantan,dh sunat dh.yang DMH ni,betina..baru 6 bulan...diorg gurau2 main berdua jelah skrg ni..hehehe.nasib dh sunat yg tu,tak risau sgt.hehehe.
  4. rock
    10-29-2009 05:43 PM
    rock
    kuitlah kucing daniel...

All times are GMT +8. The time now is 06:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.