Go

Go Back   PetFinder.my > Bareen

Conversation Between Bareen and sabrina.kss
Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. Bareen
    08-28-2009 01:55 PM
    Bareen
    Nama dia Eid. Lahir puasa tahun lepas. Eid ni anak Hijra ngan Phaibun Nai. Very la talkative. Bulan Mei lepas bawak gi show, hall show tu dengar suara dia saja. Apa lagi masa judging, makin ler kuat. Tapi bila judge gi cakap ngan dia, dia mengeow cam menjawap. Dapat ler no. 3 sebab judge kata this cat answer when I talk to it. Satu lagi pasal Aid nih, kalau dikandang, dia mesti leh lepas, sedangkan yang sama kena kandang tak reti pun nak escape. Tah cam na dia leh lepas masih lagi misteri.
  2. sabrina.kss
    08-27-2009 11:22 AM
    sabrina.kss
    hmm itulaa yg buat saya rasa lega sgt.. tapi sejak dia duduk dgn saya, dia dah tak gemuk2.. unlike before.. makan byk mana pun, masih lagi macam tinggal skin and bones gitu, but he was ok.. masa nak mati tu pun tak de laa kata cirit ke or muntah.. Alhamdulillah..

    anyway, ini gambar siapa Bareen? Saya ingat ini Ayumi saya.. kaler almost sama.. lagi2 tang kepala tuh.. hehehe
  3. Bareen
    08-26-2009 04:53 PM
    Bareen
    kesiannya kassim selamat.... At least dia pergi dgn kasih sayang serta perhatian. Anyway, harap yang tinggal akan terus sehat dan gembira.

  4. sabrina.kss
    08-25-2009 09:17 PM
    sabrina.kss
    Salam Bareen.. how are you? Sorry laa lama sgt tak jenguk sini..busy a bit. I just want to thank you for your tips the other day. Alhamdulillah my Kuriyu is getting better.. bulu pun dah start tumbuh balik, esp ekor dia..

    Just nak kasitau you, my Boy a.k.a Kassim Selamat dah passed away, dalam 2 minggu lepas. Started tak nak makan a week before that, but that time masih minum banyak.. then a day before dia passed away, dia start tak nak minum.. sekurang2nya I nampak dia pergi. Dan cukup puas hati dapat jaga dia until dia mati. Miss him so much

All times are GMT +8. The time now is 05:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.