Go

Go Back   PetFinder.my > anitayusof00

Conversation Between anitayusof00 and shareen_natasha
Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. anitayusof00
    06-17-2009 11:18 AM
    anitayusof00
    Thanks Sha. Akhirnya segala penat lelah akak membuahkan hasil. Perit tu memang la perit...tapi bukan mudah nak dapat sesuatu yg berharga, tak gitu ? Yg bestnya supervisor akak yg memula tu asik condemn jer tesis akak, finally puji & minta akak summarise tesis tu from 300 pages ke 30 pages sebab dia nak present dlm world wide conference yg dia hadiri. Presentation tu akan dipublishkan sebagai journal with my name first and his name second. Not just that, he's writting a book and one particular chapter will talk about my research dan dia akan creditkan nama akak juga. It's unbelievable. Tak pernah mimpi pun boleh sampai ke tahap ni.
    Sha dont worry. Take one step at a time. Yg penting ko dah ada plan dlm kepala apa yg nak dikaji. Lecturer mesti ada suruh buat critical analysis kan ? So, cari journals yg related to yr tajuk kajian. Start kumpul bahan dari sekarang. After all, buat project paper ni tak la teruk mcm yg akak buat. InsyaAllah, you can do it.
  2. shareen_natasha
    06-17-2009 12:22 AM
    shareen_natasha
    Wahh... tahniah K.Nita dah nk grad dah... Sha ni baru nk mnapak tkial2... doakan yekk... Nk pinjam smangat K.Nita ni tau...
  3. anitayusof00
    03-24-2009 01:08 PM
    anitayusof00
    Comeinya pic mamiauww kat atas tu :)
    Nak nuntut ilmu aper tu ? Takat yg aku tau, bole la aku tulon2. Doa org tu saper, ko dgn Lia ke ?
  4. shareen_natasha
    03-23-2009 10:32 PM
    shareen_natasha
    salam k.nita...
    ni ada 2 org ank murid nk nuntut ilmu ni ha... hehehehehehehehe

All times are GMT +8. The time now is 12:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.