Go

Go Back   PetFinder.my > binbin

Conversation Between binbin and Felix The Cat
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 12
  1. Felix The Cat
    05-10-2010 01:27 PM
    Felix The Cat
    Alamak sorry....
    Busy bersihkan rumah tu yang tak reply.
    Sorry ek.
    Ok... see you.
  2. binbin
    05-10-2010 12:29 PM
    binbin
    oh ye ke...
    semalam tunggu sbb saya ingat kak x reply maknanya x leh mungkin bz ke....huhuhuhu
    hari ni sya try dtg pukul 9 ek
  3. Felix The Cat
    05-10-2010 12:04 PM
    Felix The Cat
    Salam....

    Boleh....
    Semalam tunggu datang tapi tak ada pun?
    Satu hari akk kat rumah.
  4. binbin
    05-10-2010 12:02 PM
    binbin
    salam kak
    kalau saya nak amik bw hari ni boleh x
  5. Felix The Cat
    04-08-2010 11:00 AM
    Felix The Cat
    Salam.......
    Its ok Binbin...
    No hal punya.
    Boleh aje... tapi dalam kul 9 malam leh?
  6. binbin
    04-08-2010 10:56 AM
    binbin
    salam kak saya nak mintak maaf ye...sbb BW saya blm amik lg.
    kalau saya nak amik malam ni boleh x.
  7. Felix The Cat
    03-03-2010 10:22 AM
    Felix The Cat
    Alhamdulilah......
    Kan akk cakap memang macam tu.
    Mungkin belum biasa kot.
    Tu yang macam tu.
    Binbin tengok je... lepas nie kucing akan jadi lebih kembang sebab makan kitten he..he....
  8. binbin
    03-03-2010 10:18 AM
    binbin
    kak hari ni kucing2 saya dah makan mcm biasa......alhamdulillah.
  9. Felix The Cat
    03-01-2010 02:39 PM
    Felix The Cat
    Memang mula mula memang macam tu Binbin. Akk pun riso mereka tak nak makan. Lepas 2 atau 3 hari macam tu baru la nampak mereka start makan and then tak boleh stop pula he..he..... Kawan pun cakap macam tu. Kucing dia langsung tak nak makan. Tapi lepas seminggu baru la ok.
  10. binbin
    03-01-2010 02:10 PM
    binbin
    ohhh...ye ke kak risau lak saya. sbb dia nya poo sikit and makan pun sikit je. tiga-3 eko kucing saya mcm tu. rasanya ok kan kak.

All times are GMT +8. The time now is 06:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.