Go

Go Back   PetFinder.my > Felix The Cat

Conversation Between Felix The Cat and hudamohtar
Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
  1. Felix The Cat
    03-22-2011 09:48 AM
    Felix The Cat
    Salam.....
    Selalunya susu tu akan stop sendiri.
    Tapi you kena la monitor ibu kucing tu.
    Kalo tengok dia tak selesa ambil kain dan rendam dalam air suam suam panas and then lap lap kat bahagian susu tu.
    Macam susu manusia bila tak ada orang hisap dia pandai kurang sendiri tapi you kena la check puting susu ibu kucing you tu supaya tak bengkak atau merah.
    Kalo dah bengkak dan merah sangat maka dia kena infection masititis (puting ada nanah) dan terpaksa bawa ke vet.
  2. hudamohtar
    03-21-2011 10:13 PM
    hudamohtar
    nak mintak tolong..
    saya punye kucing baru kehilangan anak2 die..4 ekor,sekor-sekor mati..dorg baru sebulan..sedeh..
    doc ckp imun dorg x kuat..sbb kucing saye blom setahun lg,tp da pregnant.
    so,problem skang die punye susu mcm byk..keras..sian plak..
    ape sye nak buat?saye tau die xselesa..sebb takde anak nak hisap susu..
    cmne saye nk stop susu tu ek?
    nak kene bwk g vet ke?atau pun it will stop by itself?
    tolong sgt2...

All times are GMT +8. The time now is 09:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.