Go

Go Back   PetFinder.my > farahnm

Conversation Between farahnm and cookies4bulat
Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
  1. cookies4bulat
    01-02-2010 12:43 PM
    cookies4bulat
    blom tgk!!jangan citer!!hahahahah!!avatar pon tak tgk lagik.lately nih sgt susah nk dpt tiket.pastu asai pg ramai je org..menyampah..takpelah nanti akak tgk dah ujung2..budak2 dah start skolah bleh gi tgk time hari biasa. ha ah! ada gak tgk priview movie dia,ala2 detective conan gitu..kekekek tapi berlaku kat england
  2. farahnm
    01-02-2010 11:41 AM
    farahnm
    Akak Coookies... dah tengok Holmes? saya tengok cerita tu rasa nengok Detective Conan.. hehehe
  3. cookies4bulat
    12-18-2009 12:45 PM
    cookies4bulat
    e2 lah anime ngan manga tak sama yg blech tuh bnyk filler coz anime dah nak dekat ngan manga,so dia bnyk lah flash back balik..kalu dah sama episod ngan manga nanti org dah taknak baca manga dah..baik tgk animedetective conan bnyk episod dia!nak download tapi kene freekan dulu hard disk.burn dulu yg ada skrg tapi tuh lah..tgk anime nih..bab2 suspen dah nak kene tunggu minggu lagik satu baru kluar
  4. farahnm
    12-18-2009 12:39 PM
    farahnm
    ahahaha... betul tu.. nnt terkeluar topik sesangat! dulu saya ikut gak bleach tp da lost banyak episode rs macam penat nye nak capture balik.
    naruto shippuden memang best, saya selalu tengok online streaming kat tailedfox.com (lupa lak nak masukkan dalam list), tp anime naruto mcm da tersasar dr jalan cerita kat manga.
    1piece saya suka benar nengok masa zaman kat u dulu.. tp skg pun da lost track.. hehe
    so far concentrate kat fullmetal alchemis, naruto n conan aje
  5. cookies4bulat
    12-18-2009 12:31 PM
    cookies4bulat
    yup!sgt suka!!tapi lagik suka kat 1 piece naruto n naruto shipuden pon follow gak.yg lama2 slam dunk, yuyu hakusho amende lagik ntah..kene tgk balik..sgt bnyk!!kekekek lari sini kang kak kasih marah plak larik tajuk

All times are GMT +8. The time now is 09:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.