Go

Go Back   PetFinder.my > rock

Conversation Between rock and Felix The Cat
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 12
  1. Felix The Cat
    01-13-2010 03:49 PM
    Felix The Cat
    Alamak! Akk dah lupa la.
    Boleh tolong ingatkan lagi.
    Soree akk ni pelupa...
    Maaf seribu ampun.
  2. rock
    01-13-2010 03:44 PM
    rock
    akak,yang tntg ''cerita hari tu'' confirm ke tak?hehehehe.
    kalau confirm,nk order bw bulan ni...kalau tak ada,nk order bw bulan 3 je nnti..
  3. rock
    11-11-2009 04:28 PM
    rock
    ok...kalau rock dtg,sure punya rock roger..kalau rock nk,nk yg betina je..tak kisah wrna apa pn,jnji betina..rumah rock,jantan tak boleh,berperanglah nnti dgn yg besar tu..hehehhe.yg pot pet pot pet tu,no hal...ekekekekke.
  4. Felix The Cat
    11-11-2009 04:25 PM
    Felix The Cat
    Memang best sebab lama tak ada kitten. Kalo Rock berkenan kat seekor boleh la ambil. Semua DLH dalam 3 bulan. Akk nak yang tri colour sebab warna dia cantik. Kakak dia pula orange putih. Memang nak upload gambar tapi bila nak ambil gambar mereka semalam, terlalu aktif lari sini dan sana. Gambar jadi blurr.... Sekarang makan RC Kitten. Saje nak bagi untuk cantikkan bulu mereka. Bagi gebuuuus sikit he..he... Jom ar datang. Boleh tengok kucing sambil pot pet pot pet.
  5. rock
    11-11-2009 03:56 PM
    rock
    la ye ke akak..syoknya...hehehehe..kalau kecik2,mesti terkedek2 lagi diorg berjalan..heheheh...bulan dpn kot turun kl lagi..nnti kalau turun sana,rock roger...akak letaklah gambar diorg kat sini...
  6. Felix The Cat
    11-11-2009 03:51 PM
    Felix The Cat
    Salam..... Pe khabar? Latest update, akk dapat empat anak kucing dari kawan. Comel loteh sangat. 3 betina dan seekor jantan. Rumah akk dah bertambah meriah giler Jom arr...... datang ke rumah boleh bermain main ngan mereka.
  7. Felix The Cat
    11-04-2009 04:34 PM
    Felix The Cat
    Kiut :-)
  8. rock
    11-04-2009 02:56 PM
    rock
    ala...syoknya tgk jalan terkedek2...hehehehehe.
  9. Felix The Cat
    11-04-2009 01:31 PM
    Felix The Cat
    Memang syok.... akk paling suka kucing manja. Dah tu dia tu jalan dan lari tergedek gedek he..he....
  10. rock
    11-04-2009 09:59 AM
    rock
    syoknya barnie dh manja..dulu masih malu2 kucing.ramai awek kt rumah tu.hehehehe.

All times are GMT +8. The time now is 10:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.