Go

Go Back   PetFinder.my > firdaruddin

Conversation Between firdaruddin and Nana
Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. firdaruddin
    04-16-2009 08:17 PM
    firdaruddin
    Salam,

    format tak semestinya hilang benda..mana yang boleh diselamatkan, selamatkan dulu la..bawa keluar..pastu baru format.
  2. Nana
    04-12-2009 01:58 AM
    Nana
    Thanks Fir....self correct tu, right click C drive, tools, check now kan? Hmm....dah scan, yg check now tu pun dah buat...dulu mmg pnh detect virus, tp skg dah xde dah.. ada effect ke sb dah penah kene virus? hmmm....xtau knp takut n xsuke the idea of format. nanti sume bende hilang kan?
  3. firdaruddin
    04-10-2009 11:33 PM
    firdaruddin
    salam,,

    tu dah betul lah tu...cuma kadang2 ada gangguan virus etc. jadi kalau rasa susah nak scan virus dan scan the problem using the self correcting tools, format sahaja.confirm ok semula.
  4. Nana
    04-10-2009 08:34 AM
    Nana
    Fir, org IT ek? nak tny skt...jgn gelak klu soklan t'll basic. cmna nak buat hidden file visible ek? Tools, folder options, view, show hidden files and folders..btl x? tu je ke? Laptop Nana ttp xblh nampak, tp pendrive tu mmg ada hidden file, klu kat laptop lain blh buat visible...ada problem ke laptop ni?

All times are GMT +8. The time now is 06:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.