Go
PetFinder.my Mobile App

Go Back   PetFinder.my > Felix The Cat

Conversation Between Felix The Cat and nazrin1905
Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. nazrin1905
    05-31-2013 10:04 AM
    nazrin1905
    Salam/Hi Sis,

    Saya nak tanya pasal habit kucing betina saya. Kucing ni orang yang bagi. Owner lama cakap dia da umur 5 tahun. Saya dah bela almost 3 bulan. Before ni perangai dia ok. Xdak masalah. Poo & pee suma semua behave dlm litter box. tapi baru2 ni dia dah start habit baru. Poo & pee dalam bekas minum. Kadang2 tu baru je tukar air minum, x smpi 10 minit tgk dah ada poo & pee dlm tu.. Owner lama memang bela dia dalam cage. jarang2 lepas kt luar. Boleh kata sekarang ni setiap hari saya kena cuci.. pagi dan petang.. ada suggestion tak untuk kucing saya ni.. terima kasih.. :)

All times are GMT +8. The time now is 06:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.