Go

Go Back   PetFinder.my > filinlee

Conversation Between filinlee and adamyala
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 24
  1. adamyala
    06-14-2009 09:35 PM
    adamyala
    citer mcm2 filin, tapi tak leh citer kat sini, bahaya....hehehe. kalau filin rajin browse kat sini pun mcm2 ada *sebut mcm iklan ASTRO*kak zai online pun dok kat user profile, godek2 avatar, signature pic, tukar profile pic..hehehe...mcm budak kecik baru belajar main komputer muahahaha !!!
  2. filinlee
    06-14-2009 09:30 PM
    filinlee
    yer ker? x per.. lambat2 pon.. janji reply.. masih diterima... ahahha... 2-3 ari nih kurang sehat...macam nak demam jer... ahahha,. harap2 x la... penat...jer kot.. pasal baru jer start syif... jadik keje pon kucar kacir sket la... takper kak.. slow2 nnt akak sehat balik.. kena minum sup banyak 2 nih.. :) akak apa citer?
  3. adamyala
    06-14-2009 09:19 PM
    adamyala
    hi filin, sori aritu akak tgh treatment, nampak ada msg, tp dah lama sgt nak balas. Skrg rasa ok sket. Tapi masih lom kuat mcm dulu. Hopefully dlm 2-3 bln lagi baru boleh aktif mcm dulu. Filin sehat ?
  4. filinlee
    06-14-2009 09:12 PM
    filinlee
    hye kak zai.. lama x sms akak.. yang arituh msg pon akak x balas... nih pon kat cc pasal ada hal sket.. kalo x ntah biler lagi nak on9... akak sehat??? :) windu ar... eheheheh
  5. filinlee
    01-19-2009 11:08 AM
    filinlee
    thanks kak zai... eheh... celebrate mmg celebrate.. tapi x balik umah nenek pon.. lepak umah family bf jer...
  6. adamyala
    01-17-2009 08:35 PM
    adamyala


    happy chinese new year filinlee...kak zai tak sure filin celebrate ke tak,sebab masih dalam tempoh berkabung... tapi kak zai tau filin ada chinese blood.
  7. filinlee
    01-13-2009 06:49 PM
    filinlee
    betol tuh kak zai.... dah ajal.. cumer sebab macam x percaya... jer... sekelip mata hilang macam tuh.... demam kurang.. suara jer da garau2...cam jantan.. sengau toksah cakap la.... sush sket nak napas.... kena dtg keje gak.. sebab mgu lepas x keje.. semlm da mc....jadik x leh nak macam2.... ehehehhhehe
  8. adamyala
    01-13-2009 04:28 PM
    adamyala
    Dah nak pergi ...dipanggilNye kita pun tak tau kita ni sok mcm mana. Redha je la ...ingat Allah banyak banyak....InsyaAllah hati kita jadi tenang dan menerima segala dugaanNya. Filin demam lagi ker ? Rehat la...jgn paksa diri nanti MC lagi...tak log in...kak zai jugak yang rindu...hehehe
  9. filinlee
    01-13-2009 04:23 PM
    filinlee
    tq kak zai...semlm pon mc pasal demam panas... mungkin jugak pasal letey kan... tah la kak zai... dlm pada redha tuh ada jugak x boleh nak terima...terlampau mengejut... tengah2 bersuka ria kat pd... tetiber balik dia meninggal macam tuh jer...
  10. adamyala
    01-13-2009 03:49 PM
    adamyala
    Takziah Filin dan keluarga ditimpa malang rupanya. Patut la Filin takde lama. Harap keluarga dan Filin bersabar menerima takdirNya ini. Mari kita sedekah al Fatihah pada arwah yang telah pergi. Al Fatihah....

All times are GMT +8. The time now is 11:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.