Go

Go Back   PetFinder.my > adamyala

Conversation Between adamyala and nurkasih
Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7
  1. nurkasih
    03-31-2013 03:56 PM
    nurkasih
    *knock*knock*
  2. adamyala
    09-28-2009 11:37 PM
    adamyala
    memang org tak cerdik la yang antar email camtu. Kalau kita layan, jadi sama la kita ngan dia kan..

    Dia tahu nur sayang sgt dgn bulus2 tu sebab tu dia ingat nak sakat. Ha'ah...nur memang vocal, tapi bertempat laa...sbb tu kak zai pun kdg2 join sekali ...kata org tumpang sekaki ? kehkeh !!!! mcm satu kepala jer kita nih

    kak zai pun bkn sumer org suka. Sebab kdg2 tak tahan jugak...sound gak juniors atau yang sama umur pun kene kaw kaw.... Org tak suka tak pe la...janji kita tak hipokrit kan...tapi pastu dekat nak raya mintak maaf laaa...sbb mende2 mcm perbincangan kat forum nih tak guna simpan dalam hati. Kak zai dah setahun kat sini. Mcm2 adaaaaa...
  3. nurkasih
    09-28-2009 11:17 PM
    nurkasih
    Kak Zai..

    Mungkin jugaklah..huhuhu..tapi berdegup jantung den jugak... tadi spend masa lama sket main ngan diroang dalam cage tueh..Entah kenapa...Saya baca email tue berulang pun nampak cam dier memain jerk..atau tak cerdik lagi kot..heheheh 'Vocal' ke kak.heheehh takderlah sangat.. Cuma adalah mende2 tak puas hati, kang setuju..jadik 'lalang' pun tak besh jugak..hipokrit pun tak best jugak..nak 'vocal' sangat kang si Andy marah pulak...kehkehkeh... itupun dah berlapis-lapis kuih lapis..(^^)
  4. adamyala
    09-28-2009 11:12 PM
    adamyala
    w'salam nur,
    Ishhkk..apa lak org tu email camtu ?
    mungkin dia ada baca thread nur yang kata nak kasi kucing percuma tu kot ? Masa yang nur tgh problem dgn adik masuk spital tu kan...
    padahal problem tu dah solved dgn bina cage besar kat luar kan ..

    Hmmm...ataupun ada forumer yang tgh sakit hati ngan nur
    ye la..nur ni agak 'vocal' jugak kan...mana yang tak tahan tu
    mungkin cari jalan nak sakitkan hati nur, atau buat nur gelisah

    kalau kak zai jadi nur, jgn pedulikan ...ignore saja email tu
    jgn balas, jgn marah dia jgn pedulikan langsung
    kalau nur marah dia akan dapat 'thrill' sbb berjaya buat nur marah
    just be 'a hard nut to crack'...
    just keep cool....ok..
  5. nurkasih
    09-28-2009 06:16 PM
    nurkasih
    Akum kak Zai...

    Nieh jantung saya dok dub dab dub dab..terkejut...Nak share sumthing.. tadi ada orang email sayer... Dia tulis

    Hye nurkasih,
    Awak ader kucing persian tak nak bagi, yang jenis hidung kemek ..coz nak beli tak mampu. tp memang nak bela...hurmm..lau nurkasih baek ati nak bagi call sayer 012354****..sy teringin nak bela kucing persian hidung kemek..lau nurkasih leh bagi..bg tau ekk...

    dari prof sera

    *Terus saya turun bawak g jenguk Boy..pelik, takut..tetiba.. dia buat cam kucing tueh benda mainan yang boleh dibagi2... Saya tak tahu napa saya rasa sangat tak sedap hati...Huhuhu
  6. nurkasih
    07-07-2009 09:57 PM
    nurkasih
    Kehkeh...thank you thank you...(^^) kak zai pun apa kurangnyer...suker tengok si misai comel tueh..hehehe
  7. adamyala
    07-07-2009 08:57 PM
    adamyala
    wah....cunnyer .....
    nurkasih asal Penang ke ?
    kak zai singgah tengok gambar meow...
    comel2 sumer...gebus...

All times are GMT +8. The time now is 12:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.