Go

Go Back   PetFinder.my > adamyala

Conversation Between adamyala and Nur_illiyana
Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. Nur_illiyana
    10-02-2011 04:30 PM
    Nur_illiyana
    Kak Zai,
    mntk ampun maaf byk2 lama xcontact akak..
    Hp yana hilang bersama2 no hp kak zai.. skrng pon dh jarang online kt forum sbb busy keje n penat layan anak2..hehehe
    Aden sihat just lepas mandul ni, doc ckp dia ada problem in-balance hormone..
    bulu gugur n lost weight sket..tp bila mkn ubat hormon dh ok.. but bila berhenti ubat, jadi balik..huhu risau jugak..padahal dh nk almost setahun mandul.. sekarang dh getting better n doc pon suruh continuously amek ubat hormon and antibiotik smp dia betul2 baik..
    itu la perkembangan Aden yg dh tak berapa nk kecik tu..hehehe..
  2. adamyala
    09-04-2011 09:03 PM
    adamyala
    camat ayi yaye aden & the gang bulus...:))
  3. adamyala
    10-14-2010 11:57 PM
    adamyala
    hehe jgn la malu yana tak tau nak wat cemane kan ...
    kuku dia pecah atau pun dah bertukar kulit kot. Tu yg nmpk mcm ada dua...
  4. Nur_illiyana
    10-14-2010 06:05 PM
    Nur_illiyana
    Kak Zai, yana dh tanya Doc psl kuku kaki Aden tu..
    Doc ckp bukan cacat la(eee...malu je yana)..dia cakap biasa kuku kaki diorg mcm tu..
    yana ckp la Aden marah kalau nk cuci, Doc kata maybe sbb Yana tak biasa main2 kuku kaki dia.. hehehe..betul pon.. yana pegang2 tgn je..potong kuku pon, tgn je..

All times are GMT +8. The time now is 10:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.