Go

Go Back   PetFinder.my > Bareen

Conversation Between Bareen and adamyala
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 15
  1. adamyala
    08-20-2009 08:53 PM
    adamyala
    aiyarkkkk !!!!
  2. Bareen
    08-20-2009 05:19 PM
    Bareen
    Zai, agent tu kat Sabah. Fax no. dia no. tel area Keningau Sabah. Malam nanti antar kittens Uly Matte ke rumah baru mereka, nanti cuba tanya adopter tu.
  3. adamyala
    08-20-2009 04:18 PM
    adamyala
    Bareen, zai dah email Bareen contact info agent yang kat sarawak tu. Kalau ada rezeki zai, nanti zai dapatla bela sekor CP Bareen...
  4. adamyala
    08-19-2009 04:48 PM
    adamyala
    ok. nanti zai info Bareen
  5. Bareen
    08-19-2009 03:46 PM
    Bareen
    Zai, cuba tanya kat agent tu, samada dia kenal mana-mana agent yang sama function kat sini lak.
  6. adamyala
    08-18-2009 04:23 PM
    adamyala
    zai memang guna agent untuk buat permit import dari pej veterinar shah alam dgn buat clearance kat airport. Di sana, Bareen ada agent untuk buat ke ? Zai memang serius, tapi bukan la sekarang. CP Bareen pun dah ada yang booked. Maybe next year. Dah tahu kos dan cara2nya senang. Nanti bila ada kitten terus 'on' aje. Tapi kalau Bareen setuju la. Kalau tak, zai timang gambar durang kat sini je la..zai bukan paksa Bareen tau. Mesti sama2 setuju baru boleh jadi kan....Bareen fikir la dulu ok
  7. Bareen
    08-18-2009 12:19 PM
    Bareen
    Kalau Zai betul-betul serious, boleh tak guna agent buat apa yang perlu?
  8. adamyala
    08-18-2009 11:29 AM
    adamyala
    Bareen, zai dah bercakap sendiri di hp dgn pegawai di bhgian kuarantin KLIA. Kalau bwk kucing dari sarawak - KL TAK KENE KUARANTIN
    hehehe !!!! dari sana kene dptkan sijil kesihatan dari kelinik kerajaan dan permit ekspot dlm RM10. Dari sini pulak kene sediakan permit impot. Itu saja. Sampai KLIA bayaran untuk vet-in RM30. Kucing boleh bwk balik same day.

    Skrg kene workout adption fee + tambang dia dari kuching-KLIA
    let me know

    *tambang pun zai boleh cari sendiri , tapi adoption fee Bareen kene beritau zai kat PM ok *
  9. adamyala
    08-18-2009 09:43 AM
    adamyala
    blue point ??
    Bareen ni kasi zai meroyan la..
    dah la lama teringin nak CP.

    Oh ya....agent tu ckp dia tak pasti kuarantin berapa lama kalau kucing dari sarawak - KL. Tapi dia tau kalau KL - sarawak = 3 bulan
    nanti zai cari sendiri jawapannya.
  10. Bareen
    08-17-2009 11:13 PM
    Bareen
    Aku ada upload pic anak2 CP Canteq kat blog kucing aku. Ada seko CP, anak Art Deef yang aku cakap comot tu cuma nampak belakang dia jer. Campare ngan CP yang sekor, kaler dia dah kelabu asap. Kemungkinan dia nih jadi Blue CP.

All times are GMT +8. The time now is 01:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.