Go

Go Back   PetFinder.my > skeezer

Conversation Between skeezer and hatemetoday
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 12
  1. hatemetoday
    10-05-2008 10:11 AM
    hatemetoday
    Selamat hari raya skeezer...
  2. skeezer
    10-01-2008 02:31 AM
    skeezer
    akak, selamat hari raya maaf zahir dan batin
    :)
  3. skeezer
    09-29-2008 03:55 PM
    skeezer
    oohhh yeker...
    heheh... itu orang lain kot....
    sebab kat situ mmg banyak org suka kucing pun...hmm, time raya ni mmg banyak giler booth yg bukak...tu yang tak jumpa kot..
    lain kali kalo akak datang, cube cube la usahakan cari saya ye.. :)
    oh ye...selamat hari raya kak ... maaf zahir dan batin... :)
  4. hatemetoday
    09-29-2008 10:29 AM
    hatemetoday
    skeezer...last friday kak ina pegi velodrom la...mana2 booth yg jual acessories kak hate nengok kat bawah meja mana tau nampak kucing...tak ada yg matching...pastu kak ina jln2 lagik..tetibe ada nampak sorang auntie ni tengah kasik kucing kaler futey minom dgn makan kibble...so cute okeh..kucing tu ada tapawer dia sendirik..hikhikhik...pastu kita usha2 gak tengok ada tak anak dara mana tau kita nak tego - skeezer ke nih? tapi tak de plak..rasa2 nya bukan kot ....
  5. hatemetoday
    09-19-2008 12:35 PM
    hatemetoday
    huwaaa..part nak kembiri kan mummy cat lps bersalin tu kak ina tak pasti la tempoh recommended untuk pengkasian...tapi kalau nengokkan xperience kawan2 yg membela ibu bersalin..lps 4/5 bulan tempoh menyusu...
  6. skeezer
    09-19-2008 10:14 AM
    skeezer
    oh yeker....
    lepas raye..??baper haribulan..??
    tapi nak tanyer sket... akak tahu tak , berapa lama lepas kucing bersalin baru boleh kembiri kan ??...
  7. hatemetoday
    09-19-2008 08:57 AM
    hatemetoday
    assalamualaikum..waalaikumsalam...oh mak dah sihat yek...cukup bulan lps raya ada konvoi ke kembiri stapak..kalau nak join sms la kak hate okeh...tq
  8. skeezer
    09-18-2008 08:14 PM
    skeezer
    hai kak ina...

    ha'ah...lama sangat tak online...
    bile dah online, tak tahu pulak nak mencelah kat mane...
    mak saya dah sihat sket..tapi masih tak leh berjalan sangat..yelah, major operation kan...
    itu yg saya bz sket buat masa ni..
    kak ina sihat ke ??
  9. hatemetoday
    09-16-2008 02:30 PM
    hatemetoday
    salam izyannnn...mane nye lama tak online...emak awak sihat dah?...
  10. hatemetoday
    09-02-2008 04:07 PM
    hatemetoday
    kak hate doakan mak skeezer akan sihat seperti sediakala...aminn...

All times are GMT +8. The time now is 12:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.