Go

Go Back   PetFinder.my > ZuHRaH

Conversation Between ZuHRaH and rock
Showing Visitor Messages 1 to 9 of 9
  1. rock
    10-20-2009 03:20 PM
    rock
    ha'ah...jimat pasir juga tu...tapi yang si besar tu pula,kalau tak de pasir,tak boleh poo..dh ddk atas rumput pn,nk kena ada pasir dia juga.hehehehe.

    skrg ni,nmpk bersih je kaki2 dia...kalau tak,kejap je comot sb pijak2 pasir dlm cage.
  2. ZuHRaH
    10-20-2009 03:08 PM
    ZuHRaH
    wah... bagusnya ajar masuk toilet...rumah pun bersih, jimat duit takyah nak beli litter...kucing saya tu, nak masuk toilet pun penakut yg amat...bila masukkan dia ke toilet terasa jantung dia berdegup laju, terfikir kang ada yg kena heart attack
  3. rock
    10-20-2009 02:35 PM
    rock
    hehehehe...samalah kita.dulu bela sekor je yg jantan,pastu kesian kt dia,tak de kwn,ambik yg kecik,betina..sukalah dia,dpt awek..sampai dengki2 berebut nak tido atas kerusi..kelakar tgk kerenah diorg..saya pn penat nak bela kucing banyak2,malas nak handle bab2 poo diorg..keje bersihkan rumah je.hehehe.sb tu,yg betina ni,saya ajar poo dlm toilet.kaki2 dia tak kotor sgt sb tak pijak pasir..saya letak diorg dlm rumah je,kesian nk kurung2 dlm cage.kalau diorg ada buat salah,baru kena perintah berkurung.hehehe.

    betul tu,kucing2 jiran pn banyak mintak mknn.yg dlm rumah ni,apa lagi,berbunyi2lah marah..dengki..hehehe.
  4. ZuHRaH
    10-20-2009 02:18 PM
    ZuHRaH
    ooo yeker... tula.... hasrat hati mmg nak bela banyak2 kucing...tapi yg sekor ni pun tak terlarat...kadang2 tengok kucing stray kat luar tu kesian plak. nak bela nanti, kucing yg sekor ni akan karate...jeles sungguh dia...huhu
  5. rock
    10-20-2009 01:44 PM
    rock
    tak duduk terengganu pun.kg je kt kmmn.hehehehe.saya pn ada bela 2ekor je ni..1 lagi saya bagi kt mak saya jaga..hehehe.
  6. ZuHRaH
    10-20-2009 01:22 PM
    ZuHRaH
    oo yeker, duk tganu? area mana? saya bela kucing sekor jer.. itula buah hati pengarang jantung...
  7. rock
    10-20-2009 12:59 PM
    rock
    jarang pergi bandar terengganu..hehehehe.banyak ke bela kucing?
  8. ZuHRaH
    10-20-2009 12:49 PM
    ZuHRaH
    hi rock, bergambar kat macam2 tempat . saya duk tganu kat gong badak, KT. pernah dtg tganu ker? ke memang org tganu??
  9. rock
    10-19-2009 11:47 PM
    rock
    hai zhurah...bergambar kat mana tu.hehhehe.terengganu kat mana?

All times are GMT +8. The time now is 11:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.