Go

Go Back   PetFinder.my > Nur_illiyana

Conversation Between Nur_illiyana and aina.mj
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 15
  1. aina.mj
    10-28-2010 10:29 PM
    aina.mj
    kekeke....cian mummy dia dh calar balar eh..mmg lau dah lincah tu.lau jumpa mulan dan aden xtau la mcm mana sbb mulan pun makin galak main.kakak2 dia dh besar2.xgalak sgt dh.sam pula xsihat nk layan dia.habis dia dok kacau sume org ajak main.kekeke..musti u terhibur tgk gelagat diorang..
  2. Nur_illiyana
    10-28-2010 10:36 AM
    Nur_illiyana
    Aden ni nakal tp manja.. dia main lari2 dengan kecik smp langgar i dan calar kaki cantik mummy diorg.. T_T kene masuk dlm cage 2 jam je.. kecik pon kena denda..
    then dua2 buat muka kesian depan cage.. Aduih..cair mummy..
    Aden ni memang tak suka masuk cage sbb xpenah cage dia.. dia ramah tak penakut macam abg dia..
  3. aina.mj
    10-27-2010 08:16 PM
    aina.mj
    alahai aden....mula2 i g dekat dia kan dia asik hulur2 tangan.i fikir....amboi kucing ne peramah tol.mulan pulak jadi stress sbb dia xtahan nk kencing...bulu meremang je.hehehe....apa dah aden buat kena denda nih?kui3...lucu la aden.tgk aksi dia tangkap2 bulu dpn judge mmg sempoi hbs...cute sgt...
  4. Nur_illiyana
    10-27-2010 07:45 PM
    Nur_illiyana
    betul aina.. seronok jumpa kawan2 kucing..hehehe..
    insyallah bila2 boleh jumpa lagi.. budak oren tu nama Aden.. semalam dia nakal dh kena denda..huhu..
  5. aina.mj
    10-27-2010 03:43 PM
    aina.mj
    ala...xbest la....seronok kan join catshow ne dapat buat kenalan yg gila kucing.hehehe...mulan mmg hyper nakal kt umah.tp ada masa dia manja habis.xpa lain kali ada rezki tentu jumpa lagi.kiz anak u yg kaler oren tu..apa nama dia.friendly sungguh...dia suka main xkira ngn siapa.hehehe..
  6. Nur_illiyana
    10-27-2010 03:01 PM
    Nur_illiyana
    owh..nakal eh mulan..
    i tak masuk la yg dec ni.. i takde kat KL weekend tu..
    lagi pon plan nk neuter kan diorg mid of nov..biar diorang rehat kt rumah jela.. takut stress lak..
  7. aina.mj
    10-27-2010 02:25 PM
    aina.mj
    hai..i xjd la neuter si mulan.hahaha...dia maing ngan teddy bear dia.i tanya vet,dia ckp ok xda masalah if dia mating ngan toys.so nnt dia jd adult male s.hair la..xsabar tgu disember.u join x?
  8. aina.mj
    10-07-2010 10:18 PM
    aina.mj
    hehehe...i pun bukan selalu online...ne pun bab nak upload pic jer.adik i amek bnyak dah tu kena tgu lama la nk upload.xbooked lg tp kat vet yg i g ne xla lama sgt kna tgu.ntah la ya...dah tak kitten la jadinya...myb masuk lan kategori neuter shorthair la pulak.i pun serba salah tp cian la if xneuter dia xda gf.suma 3ekor female yg i ada dh neuter.hihihi...ala tgk anak u masa kat show tu pun bukan main lagi aktif....bagus la diorang suka main.anak2 i nak main tp nk mumy dia join.mana larat.hahaha
  9. Nur_illiyana
    10-07-2010 06:52 PM
    Nur_illiyana
    ala, acount FB i dh tak aktif..huhu..xdpt tgk gambar..
    anak2 i bukan boleh main bulu tu..sekelip mata je bulu berterbangan dlm rumah..mummy diorg la yg kena vakum.. boleh main sat2 ja..
    dh book neuter ke?? huhu..
    insyallah anak2 i bulan depan or dec..kalau dh neuter boleh masuk kategori kitten lg ke?? hehehe
  10. aina.mj
    10-07-2010 12:18 AM
    aina.mj
    nama apa u pakai untuk fb?t i add dan leh tag pic kat u.i rasa ada kot gambar anak2 u.adik i tukang jadi fotografer.hahaha...tapi yg i upload takat ne yg dari hp i jer dulu.hehehe...mulan gila dapat main yg bulu ayam tu.siap menderam.kekeke....notty xdapat dibendung agi..begitu gak ngan pee2.ne i nk kena g booking untuk nerter dia la.macam nak sampai masa jer.
    bab jauh tu ok lh.hope yg nak datang ne lau leh join xla jauh sangat.dgr2 ada bln 12.kiz anak2 u yg aktif tu utk i k.nite

All times are GMT +8. The time now is 03:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.