Go

Go Back   PetFinder.my > nastygurlz

Conversation Between nastygurlz and adamyala
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 15
  1. nastygurlz
    12-04-2009 12:39 PM
    nastygurlz
    owhh..name dorang tu mmg ade kaitan dgn perangai ekk..bru ku tau..huhu..
    sy mmg kurung dorang tiap2 ari sy berkerja..kalo bg mkn pg tu kn nnti bile sy blik ptg tu msti ade lebih lg..tp yg pelik nyer 2ekor jantan tu pun lbih kurang baya die gak..tp perangai sopan jer..
  2. adamyala
    12-04-2009 12:25 PM
    adamyala
    tu la nieda kasi nama berk buat apa ? dah perangai mcm jantan. Dia kitten lagi kan ? kitten mmg camtu nieda...hyperactive. Kalau nak kasi dia gemuk sikit. Kurung dia dalam cage setiap hari 2-3 jam. Biar dia kurang bergerak barula berisi sikit. Masa kat dalam cage tu barula dia ingat nak makan. Tak caya cuba dulu tengok...
  3. nastygurlz
    12-04-2009 12:21 PM
    nastygurlz
    berk tu perangai cm jantan la kak..asik nk main jer..pening sy dibuat nyer..
    yg jantan 2ekor tu plak manja sgt..agak nyer dorang ni ade gender crisis kot..huhu
  4. adamyala
    12-04-2009 12:12 PM
    adamyala
    akak kasi durang kitzyme pagi 3 biji. Lepas makan petang akak kasi satu bijik Four Paws tablet untuk sehatkan bulu. Yang takmo mkn tablet akak kasi nutri-stat paste untuk boost appetite dan cantikkan bulu. Bila dah buat berbulan bulan baru nampak perbezaan dia. Kene sabar dan jgn give up. Tapi kalau berk tak gemok pun, dia sehat takpe la. Ada gak kucing jenis tu. Bdn menten jer...phewitttt..!
  5. nastygurlz
    12-04-2009 11:46 AM
    nastygurlz
    lg satu bnde yg sy wt kalo dorang degil sgt kn..sy dukung pastu sy geget telinga dorang..tp geget2 mnja jer la..hehehe..
    kak..bg la petua cmne nk gemuk kn berk ni..bulu jer yg tebal..
    die tkmo mkn sgt la..
  6. adamyala
    12-04-2009 11:38 AM
    adamyala
    fruti tak takut air la nieda...dah cuba spray dgn air gosok baju. Lagi dia datang dekat pulak. Dia mmg suka mandi. hahaha
  7. nastygurlz
    12-03-2009 12:16 PM
    nastygurlz
    sy ni wt2 busy jer adalah..muahahaha..
    lgpun skang ni sy tk sehat sgt..asik selsema jer..dgn bdk2 kt umh tu pun sy dh tk leh gomol2 sgt..mak sy ckp mybe sy arlegik kot..tp sy wt tk tau jer..
    hmm..kalo berk pnjat2 meja kn kak, sy spray jer die dgn air..pastu die tkmo naik dh..huhu
  8. adamyala
    12-02-2009 03:21 PM
    adamyala
    owhh..gitu...nieda dpt keje tmpt baru..sbb tu takleh nak tenet sgt...sbb tmpat baru kene tunjuk prestasi cemerlang dan takleh monteng kan kan kan...hahaha akak faham...fruti, kissy, adam, yaya nieda semua sehat wal afiat. fruti semakin nakal la nieda. mcm mana nak buat haa? dia suka panjat tingkap dan naik atas meja makan. bila babab dia wat muker seposen ...hehe
  9. nastygurlz
    12-02-2009 03:18 PM
    nastygurlz
    sy ni skang jd silent reader jer kak..
    lgpun pun skang sy dh tukar tmpt keje kt tmn tun..
    akak sehat tk..tuti dgn fruti sy sehat tk..dorang noty2 tk..huhu
  10. adamyala
    12-02-2009 01:42 PM
    adamyala
    w'salam nieda,
    nieda yg hilang entah ke mana ?
    tetiba muncul balik...
    akak windu gaks ....

All times are GMT +8. The time now is 11:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.