Go

Go Back   PetFinder.my > chemonk

Conversation Between chemonk and Penghulu
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 14
  1. Penghulu
    10-09-2008 07:43 PM
    Penghulu
    Kau bawak lah anak bulus kau sekor ke...kami nak main2...
    Monk...cam ner..? Kami dah plan ni nak kena teh tarik kat PD...ada brani..?
    June akan silat kat kau kalau tak jadi ni...aku tak dapek nak nolong...
  2. Penghulu
    10-09-2008 01:20 PM
    Penghulu
    No hal...ari ahad nie kita org boley gi PD sat, lepak jap ngan kau pastu kita org balik laa....boleh kita amik2 gambar skit gitu...
  3. Penghulu
    10-08-2008 09:55 PM
    Penghulu
    Alaaa...tak yah nak gi umah kau pun tak per...takkan kau tak nak jumpa kami...open table kat warung pun okey beb...janji kita orang bleh gi melilau jap kemana2...
  4. Penghulu
    10-08-2008 02:42 PM
    Penghulu
    Chemonk...kami nak serang umah kau utk rhaya nie...bila kau ade umah...nanti aku ngan june nak rasa lomang PD...
  5. Penghulu
    09-25-2008 12:36 AM
    Penghulu
  6. Penghulu
    09-24-2008 11:09 AM
    Penghulu
    Hahaha...nasib...nasib...tak pe support je dulu...datang tidak tu masa menentukan...Neway Selamat Hari Raya...maaf kalau ada terlepas dan anda tersinggung selama berforum nie...
  7. Penghulu
    09-24-2008 10:27 AM
    Penghulu
    chemonk cepat support utk gathering tu...kau bukan jauh pon PD jek...
  8. Penghulu
    09-05-2008 10:40 AM
    Penghulu
    monk..ari tuh kau pakai tak guna minyak zaitun..kat sofa kulit yg kena cat..tu.
  9. Penghulu
    09-01-2008 05:51 AM
    Penghulu
    Yooo Chemonk Happy birthday Brother....
    May good things be hapenning to you
    from now on...


  10. Penghulu
    08-26-2008 05:46 PM
    Penghulu
    Aku punya Vee aje masih kitten.....dah dekat 5+ to 6 mths skg...Habis cuti merdeka ni aku nak spay dah tu.....tak yah tunggu lelama.....nanti susah lak..

All times are GMT +8. The time now is 01:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.