Go

Go Back   PetFinder.my > adamyala

Conversation Between adamyala and rozzygee
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 131
  1. rozzygee
    10-03-2011 04:57 PM
    rozzygee
    salam Zai.. alahai.. tgk tarikh mesej 4 sept.. *jeling kalendar* 3 oktober hehehe.. dkt sebulan baru gee baca ni zai.. fatotttt la gee dok mayday mayday kt BB tak berjawap.. iskk.. abis skrg Zai guna apa?.. torch la tuu .. canggih manggih!
  2. adamyala
    09-04-2011 09:02 PM
    adamyala
    salam .....takde tmpt nak jumpa Gee dah. Berry da ilang kat spital. FB da takleh log in. owaaaaaaa....
  3. adamyala
    09-20-2010 03:08 PM
    adamyala
    nyanganla mencih Gee..bersabor jer lerr..
    sudah ajal dia nak wat cemane.
    nanti Gee bela yg ada tu sampai bulat bulat k
  4. rozzygee
    09-20-2010 01:55 PM
    rozzygee
    Dah arwah dah blunk Zai.. :( emm Gee geram betol la tgk stray kittens kat area rumah Gee tu.. boleh survive? Gee yg tatang sampai boleh dikatakan mengabaikan anak sendiri .. boleh tak berdaya hidup.. ehmm.. Gee dah serender la Zai.. yg 2 ekor tinggal ni pun semacam dah.. eiii mencihh2!
  5. adamyala
    09-17-2010 10:17 PM
    adamyala
    avatar ?
    garang kerr ?? haha
    Grrrrrrr....
  6. adamyala
    09-17-2010 10:15 PM
    adamyala
    owh..kesian Gee. Mungkin durg tak berapa kuat untuk survive. Zai pun pernah dapat kittens yg tak boleh bertahan. Durg mati masa umur sebulan lebih gitu. Frust la sgt kan Gee. Takper...

    Raya ? Lom puas lagi sbb lom dpt wit raya...hahaha
    tapi sebenarnya raya seronok untuk budak2 je kan Gee
    kita ni dapat penat jer
    kalau bahagia pun sebab tengok anak2 gembira tul tak ekeke...

  7. rozzygee
    09-17-2010 06:38 PM
    rozzygee
    Salam aidilfitri Zai.. :) dah puas beraya ke?.. byk dpt angpau? hehe.. emm psl kittens tu.. gee mcm dah lost hope la Zai.. dari 4 ekor.. dah tinggal 3 sebelum raya.. and now yg 'Blunk' tu dah melentok je.. tak tau la apa silapnya.. Gee punya la jaga sampai bwk balik kpg Zai.. takut catsitter tak pandai jaga.. tiap hari mkn ayam rebus.. yg sihat yg color cream (Mocha) dgn hitam tu.. Mocha tu punya la rakus kalau makan.. nmpk gaya insyaAllah survive la nanti..

    Garang la avatar Zai.. tp menggoda ihikssss.!
  8. adamyala
    09-17-2010 05:11 PM
    adamyala
    salam & selamat hari raya Gee..
    kittens Gee dah habis adopt kah ?
  9. rozzygee
    07-27-2010 01:33 PM
    rozzygee
    Siapa dia Ziana Zain? Lawyer? Magistrate? Main Drama? Memang pantang datuk nenek aku main drama!.. haaa amacam? ada gaya dlm pilem Ibu Mertuaku? "Sudahlah menikah dengan anak aku, satu SEN pun kau tak bayar!" - ni dok refer kat kucing2 Gee yg bersepah tu.. akakakakak!
  10. adamyala
    07-26-2010 01:11 PM
    adamyala
    Gee...
    drama...drama...drama.....zai dah bosan !!!

    hehe...ada tak munyik mcm ziana zain dalam pilem sembilu ?? kekeke..

All times are GMT +8. The time now is 10:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.