Go

Go Back   PetFinder.my > nurkasih

Conversation Between nurkasih and Fareen
Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. Fareen
    11-08-2009 08:23 PM
    Fareen
    hmmm tulah...Sian kuchng tu. mcm2 la petshop ni...

    Barf fareen beli. pet epicure supply. nak buat sendiri pun bole www.catnutrition.org Ada recipe. tapi Alicia punya recipe simple lagi. cuma blend semua parts ayam + tulang, campur red palm oil (utk tahan lama), sikit garlic (anti fleas), sikit sayur like carrots or broc (fibre). sikit kelapaparut for taste. cuma fareen x tau sukatan yg betul je..
  2. nurkasih
    11-08-2009 07:46 PM
    nurkasih
    Yang pasal kucing tueh memamng ingat nak beli 600 tue tak kurang lagi.. mungkin 500 dia lepas kot...masalahnye t nanti i nak bagi up for adoption lagi banyak masalah.. but buat masa nieh.. i tengah pikir nak buat macamana..memang all white...
  3. nurkasih
    11-08-2009 07:45 PM
    nurkasih
    akum Fareen,

    BARF tue u buat sendiri atau u beli.. Kalau beli macamana ekk... Ingat nak trylah..
  4. nurkasih
    11-04-2009 08:33 PM
    nurkasih
    Fareen semalam I nampak satu kucing jantan all white..DLH.. kesian dier...i rasa dah dalam cage da more than half a year.. nak ambik tapi mahal dia letak...600..pastue tak da sapa nak jaga....

All times are GMT +8. The time now is 03:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.