Go

Go Back   PetFinder.my > hatemetoday

Conversation Between hatemetoday and adamyala
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 19
  1. adamyala
    08-21-2009 08:56 PM
    adamyala
    ate udah spekin sarawak le pulak...kehkehkeh
    tambang tu akak lom chek lagi. Nanti le sok lusa akak find out
  2. hatemetoday
    08-21-2009 11:39 AM
    hatemetoday
    perghhh...esok2 udah ade pusak baru kighum dari kuching sinun..tepek la gambar buat kamik nangga ghamei2...psst tambang kucing dari kuching ke kl brape kak?
  3. hatemetoday
    08-21-2009 11:34 AM
    hatemetoday
    yonggggggggg..i miss yu!..mekasey yek kad mubarack obamah tuh...

    kat sini ina pon nak amek peluang minta mahap...mintak halal segala kelakuan dlm forum neih...dan makan minom sgale lah ...sesame le kita mencarik keberkatan lam ramdhan kali ni yek..mudah2an...
  4. adamyala
    08-21-2009 09:52 AM
    adamyala
    salam ina,
    selamat nyambut posa.....



    kihkih....kak zai amik gambo ni dkt site afghan....
    tapi dema eja 'mubarack'...mcm 'barack obama' lak
  5. adamyala
    08-14-2009 12:57 PM
    adamyala
    a'ah..yg ngokak tu yaya
    adam ijak rajin ngokak..kita ghase nak ngokak dier ade ler..
    sebab jebah meno pipinyer haa...
    perangai pun baek meno mcm kain dilipat kata arwah opah teman dulu ...kalau budak baik...mcm kain dilipaaatttt...katanye

    ate eluk le bizi...ngalah puan sri....
    yong kengkadang ijak bizi langsung jadi 'tiang seri' aje di romah

    OK Ina...hepi weekend....
    yong mandi kucen esok dgn lusa...
    udah bacin bau dema...ijak empone nyiyom nye....ekekeke
  6. hatemetoday
    08-14-2009 12:34 PM
    hatemetoday
    owhmok seghonoknye anak branak ni becuti ...jage le bebaik bebudak kaki empat tuh..takot ade bebudak wotel catnap masok lam kain blanket nanti..hikhikhik...ate taim bile dpt ngokak...aku ni bizi semedang ngalahkan puan sri hahahaaaa...ade rezki ade le...eh udah silap..yg ngokak tu si yaya ye..aku baghu jek nengok album gambo yong tuh..nengok muka si Adam tak ada tokoh langsong nak mengokak..nengok si yaya...aku udah mengikik gelak...memang muke tu muke tak pueh hati...
  7. adamyala
    08-14-2009 12:20 PM
    adamyala
    Alhamdulillah...udah abeh ganti pose ye..
    Yong raya ni nak bawak ati ke Trengganu....
    di kampong pun dah takde sapa lagi....
    pakat ngan anak2 kita bwak yaya, adam, kissy & fruti gi mkn angin
    cuti sekolah bln 8 ni dalam bulan posa
    boleh gi spend time ngan mak dan kakak di sbn dulu....
    pehtu raya sok keme ilang ler mang seminggu ...

    ate kalau nak ngokak tak payah le tunggu raya
    bila2 pun buleh ngokak hahahah !!!!!
  8. hatemetoday
    08-14-2009 12:02 PM
    hatemetoday
    Salam Yong...alhamdulillahhhhh...habeh juge le aku mengganti straight direct minggu sudah...lege benor ghase nye...ingat nak nyambong sunat syaaban tapi ijak dpt..sbb nye udah uzor pulak awei minggu tu hari...

    comei beno le baghen ghope itu...sedor2 udah leboh zzzzzzzzzz....hikhikhik

    ate kemane ghaye tahon nih..teman di kl ajek le..tahon sudah ghaye kelen di kuching...moh le ke ghomoh...bwk le adam skali...maghi le bior aku pagot bulak pp nye..asek dia ajek nak magut...
  9. adamyala
    08-14-2009 10:18 AM
    adamyala
    salam Ina ....dah abeh ke ganti pose ?? hehe

    yong posa penuh tahun lepeh..ijak payah ganti ..

    weekend ni yong nak roper ini je haa....zzzzzzzzz

  10. hatemetoday
    03-31-2009 11:32 AM
    hatemetoday
    owh mak...udah sihat kome ye...jgn bebawak ligat sangat yong weh...

    tima kaseh le bawakkan si itam gebu betandang ke ghomah teman..iskk ape ke makan nye pon..debab bebeno..keme ijak le bawak ape2 ke maghi..keme bawak doa supaya yong sentiasa sihat dan ceria...berehat yongg...hikhikhik...

All times are GMT +8. The time now is 09:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.