Go

Go Back   PetFinder.my > aznor

Conversation Between aznor and aina.mj
Showing Visitor Messages 1 to 8 of 8
  1. aznor
    10-09-2010 02:24 AM
    aznor
    memang diorang dua tu gembirakan family sy..
    ooh..
    sy masih x tau nak sambung ape ..
    sbb minat mcm2..
    hehe..
  2. aina.mj
    10-08-2010 01:09 PM
    aina.mj
    sama2 kembali...terkenang mata baby yg bulat dan perangai dia yg lucu.kekeke...manja lak suka kna plok.apa pun harap diorang menggembirakan aznor dan famili
    adik akak kat kolej mahsa.dia amik diploma medical imaging.sekarang dah sem5.
    aznor nanti nak wat ijazah perubatan lah ya?cayok2 taw
  3. aznor
    10-08-2010 12:22 PM
    aznor
    same2..
    insyaalah..
    sepatutnye sy yg berterima kasih dngan akak sbb bagi sy adopt diorang dulu..

    erm adik akak kat mahsa ambil ape??
  4. aina.mj
    10-07-2010 12:12 AM
    aina.mj
    bagus lah...study hard and study smart.adik akk ada kat mahsa area citu gk..hehehe..ok la take care...masa cuti ne la nak rehat puas2...kiz untuk manja dan baby.rindu la kat diorang bila tengok comel dah besar.tentu diorang pun dah besar.tima kasih jaga diorang ngan baik.kem salam mak abah ya.
  5. aznor
    10-06-2010 12:57 PM
    aznor
    hehe.. boleh la..
    thanks kak.. oooh.. sy study kat uia ,pj campus ambil sains hayat..
    sangat sibuk study.. ni cuti ni.. tu yg boleh berpf nih..
    ade.. nanti sy add akak..
  6. aina.mj
    10-05-2010 11:08 PM
    aina.mj
    ya allah..comelnya...hehehe jadi atok muda la ya.tahniah...aznor ada facebook?akak punya atas nama aina mokhtar.asal2 akak nak ada 2 ekor je kcg,ebam dan comel adik beradik baby.tah macam mana terpelihra SAM sepupu baby dan pastu abah akk jumpa kitten ne umo dlm 2 hari.mak die abandon,so akk pon bela now dah 6bln nama MULAN.akk download pic diorang sume kat fb.
    aznor sekarang sambung study apa?
  7. aznor
    10-05-2010 10:41 PM
    aznor
    waalaikumsalam.. sihat sangat.. akak sihat? manje n baby ok je.. tp baby baru 2 bulan lahirkan 4 ekor baby.... tp dua ekor dah di adopt oleh jiran makcik sy dari sg buloh..
    sy x sangka baby akan mengandung sbb die cume terlepas sekali je mase tu..
    mmg sy pon suka nak ade baby cat..
    tp komitmen banyak sangat so x nak la kasi die pregnant..
    tp dah terpregnant so seronok jugak lah..
    hehe...
    erm ,, sy ade upload pic dorang kat blog sy..

    http://befriendingthefurrybeast.blogspot.com/
  8. aina.mj
    10-05-2010 12:28 PM
    aina.mj
    akum aznor...apa khabar sekarang?dah lama xdgr cita...apa khabar manja dan baby?baru2 ne akak bawa comel masuk catshow.hehe sesaja je try.apa2 aznor msg akk kat 0196679772

All times are GMT +8. The time now is 04:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.