Go

Go Back   PetFinder.my > paanjahat

Conversation Between paanjahat and Fareen
Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. Fareen
    06-18-2010 05:34 PM
    Fareen
    lagisatu, main reason to get registered cats ni, ialah utk mendapatkan kucing yg betul2 sahih keturunannya. tu yg kita panggil pedigree. Also utk make sure kucing kita tu betul beli yg sihat dan mengikut breeding method yg betul. tapi kalau dah terbeli yg x de cert mcm kinky ni pun x pe :) sbb tengok muka and pattern dia, mmg sah bengal :)
  2. Fareen
    06-18-2010 05:27 PM
    Fareen
    hi paan,
    cert ni Cuma breeder kucing tu je yg bole buat. yg kak Fareen tau Bengal register dengan TICA cos feline registrar lain x accept Bengal. kalau Mak bapak kinky tu are registered cats and breeder yg awak beli tu registered with TICA, bole mintak dia buatkan. tapi if awak beli kinky kat petshop, biasanya dorang are not registered breeders. Beli kat kedai mana sikinky ni?
  3. paanjahat
    06-18-2010 03:05 PM
    paanjahat
    tumpang ty kak fareen,cam Kinky takde cert.sbb dia lahir kat sini,masa paan beli dia..org kedai tu ckp dia american bengal..tp xtau la btol ke tipu..sbb bengal ni mcm2 spesis ade..masa paan pegi kedai kucen tu tkde lak niat nk mmbeli kucing..tpi pas nampak Kinky ni.. cam terpanggil tuk beli dia..

    cma nk ty akak la,boleh ke te wat cert dia sndiri?atau ada tmpt tuk reg cert dia ni..

All times are GMT +8. The time now is 10:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.