Go

Go Back   PetFinder.my > crool

Conversation Between crool and Felix The Cat
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 14
  1. Felix The Cat
    12-15-2009 04:08 PM
    Felix The Cat
    Tu la... kita mau cakap pasal pets kita bukan pasal perkauman la, boycott la dan lain lain. Kita cuma nak sharing experience kita pelihara kucing dengan orang lain. Saya akui banyak yang saya belajar dari PF pasal pelihara kucing nie. Dulu mana ada tau pasal penyakit kucing, pemakanan kucing dan lain lain. Main hentam ja. Dulu sia bagi tingau saya makan ikan basung dan nasi ja. Sekarang macam macam ada ... Rc la, Iams la, BW la.... tapi sihat juga kucing sia makan ikan basung he..he... Gedompol tau. Akk tinggal di Bandar Tasik Selatan. Kalo ko senang naik LRT ja ke stesen LRT and than kolling akk. Akk boleh ambil ko di stesen sebab dekat ja ngan rumah sia. Boleh makan makan dan minum minum sambil tinguk aksi kucing he..he.... Crool roger ja di YM phyllistng@yahoo.co.uk atau 012 611 3258.
  2. crool
    12-15-2009 03:56 PM
    crool
    haiz..tula bah ...skrg ni mcm2 suda yg berlaku d petfinder..mcm mau jd gila sudah aku tinguk..tulah aku pun jarang2...sudah masuk PF.... dulu setiap jam aku masuk...kadang2 every minute...gila....kan...skrng nie kurang2 da...hehe..sejak terima byk nasihat...hehe....saya mengaku buat silap ...sbb tu i learn from my mistake....
    hehe.....gara2 benda kecik pun buli jd besar...nda lama hura hara la bah ni..hehe..,.kakak tggl arae mana mana la tau mau p menjenguk meow2 kakak...hehe...
    slalu juga kakak on9 kan...hehe..buli la roger2...nanti ni klu sia mau minta tulung...keke.......
  3. Felix The Cat
    12-15-2009 10:05 AM
    Felix The Cat
    Tu la... tak fikir dulu sebelum posting. Main hentam ja. Ntah apa yang di belajar di kem askar tu. Orang ajar keadilan dan keamanan dia belajar nak memalukan dan menjatuhkan bangsa pula. Ni dah ajaran sesat nie. Dah tu boleh boleh lagi cakap ada conspiracy. Agak terlalu banyak wayang conspiracy dia tinguk sampai terbawa bawa ke PF he..he... Kita sini kongsi pengalaman pahit dan baik tentang tingau tingau kita tapi dia pula nak naikkan isu lain. Dia belum kena lagi. Tunggu kucing dia kena baru dia tau mungkin apa si SillyLupie, BardAziz mereka lalui. Dah tu dia marah kat sia sebab sia jual barang barang kucing dengan harga murah. Tolong urang dapatkan barang murah pun marah. Jadi lain lain petshop di Malaysia pun nak jatuhkan Pak Cu la? Lucu bah... Pak Cu pun jual BW, Petknode pun jual BW tapi sia tidak marah mereka pun. Up to individual la mau beli di mana.
    Ooo tourism pula... bestnya. Boleh jalan jalan cari makan nanti he..he... Tia pa. Kalo perlu tolong cakap ja.
  4. crool
    12-15-2009 12:29 AM
    crool
    hehe... haiz...sdh jugak aku baca pasal benda tu ...tp kakak kan sudah lama buka thread pasal BW...haiz nda apalah kak...yg penting semua org tau apa yg betul n apa yg salah.... isu2 sensitip ni nda buli bah d kc post haiz...... klu ada lg urang sabah nampak tu thread kompom melatup ni petfinder...kakak tau jak la klu kita nie.... semangat kesukuan ada kuat sikit..ok la klu akak xnak..nanti crool beli ole2 jak utk akak...hehe.... tp nda tau lg bila mau plg...hehe......kak mana satu lg bagus ah RC ka atau BW.......kak saya tourism student...hehe..... ada brapa jgak kcg kakak d rumah.....hehe...
  5. Felix The Cat
    12-14-2009 08:51 PM
    Felix The Cat
    Geram betul ngan si Naq tu. Nama ja nak jadi askar tapi askar yang support perkauman. Kalo sia marah sia report kat Jabatan Pertahanan he..he... Begini la askar? Tak layak di panggil askar pun. Sia tolong kawan beli makanan kucing murah pun dia kata sia nak jatuhkan Pak Cu. Saya niat ikhlas nak tolong kawan kawan jimat duit pun kena salah. Macam la sia boleh kaya dengan hasil jualan BW. Kalo sia pet shop jual mahal mahal mungkin boleh la kaya nie harga termurah sekali. Susah betul orang cetek fikiran. Ish... tak nak la kucing lagi. Quota akk dah penuh! Sekarang populasi di rumah lebih dari populasi humans he..he... Akk tolong kawan ja.
  6. crool
    12-14-2009 07:17 PM
    crool
    kak sia nda jumpa pun tu thred....member introduction under mana tu?
  7. crool
    12-14-2009 07:14 PM
    crool
    ala kak c naq pun byk kasi kena aku....skrg ni byk yg tembak aku pasal thread yg aku buka....nda ngam sama topic.......pasal perkattan sabah pun kluar...tp sia sudah minta maaf bg pihak semua...sbb semua salah saya...saya pun sudah buat penjelasan......tp bila p forum .....ada juga yg mau timbak2 sia... tp sia diam jak..lady_diana tu kwn sikul saya d sanzac dulu...jd dia support2 juga la.......hehe......uinaa bilik maid sudah kc jd bilik kcg....hehe..bah jgn risau klu kakak tulung jaga nanti sia bg kakak kcg ...hehe.... kak c naq tu sdh lebih2 sudah...apa nama thread yg dia ckp2 pasal urang sabh biar sya tinguk...dia tu turuk btul.... haiz.......saya ni pun terasa juga...hehe
  8. Felix The Cat
    12-14-2009 07:03 PM
    Felix The Cat
    No hal punya. Akk ada bilik kosong bekas bilik maid. Akk dah convert to cats room. Boleh letak 7 ekor tu dlm situ. Bestnya dapat balik. Akk dah 3 tahun tak balik. Rindu giler! Kalo compare water world ngan desa water park dan sunway lagoon bikin malu ja he..he.... Ya ka? sia jarang lalu mau p tuaran la. Insyaallah next time.... rindu makanan sabah hu..hu..... Pasar pilipin tu memang murah makanan dia. Akk suka makan bakso. Sedap hingga berliur he..he... Eh... ko tau tak si Naq1969 tu menghina kaum Sabah di thread 'Member Introduction' just because si Hisamuddin guna loghat sabah dia kata si Hisamuddin tu orang Sabah then dia kata geng geng Sabah support dia. Sia sakit hati tau. Sia hentam dia balik kata apa bukti dia si Hisamuddin tu orang Sabah. Jadi kalo akk cakap loghat India tak bermaksud sia nie urang India juga. Benci ar!

    P/s Akk cina la he..he... (tapi Cina sesat sebab tia pandai cakap cina :-p)
  9. crool
    12-14-2009 06:54 PM
    crool
    haha....uina......buli bah kak....tp bulus2 aku nie 7 ekor..semua pun nakal2..hehe........ok bah klu ko kak..hehe......hehe...aku balik jugak setiap tahun 2 kali..raya sama new year selalu...sbb di sini mcm busan ......hehee...kakak kawin urang sini ka?...hehe ....gembiranya durang p water world d bukit pdg..lama sdh sia nda p mandi d sana..hehe......kakak tau ka disiring2 jaln mau p tuaran tu ada lukan panggang kena jual ...ui sedap jugak oh...sama air kelapa muda, kelapa bakar n puding kelapa.....keropok ubi..mmg sedap oh.....hehe... kakak tau ka yg disebelah pasar pilipin setiap mlm ada kedai mkanan tue..ada satu warung seafood yg sedap murah lg...thn lalu sia bwa kwn2 sia jln p kk...durang urang kl..... 10 urang kami makn..byk lg kami order tu..baru rm 120...punya men murah....
    hehe... ..kakak urang apa?..mcm muka org dusun kadazan jak...hehe
  10. Felix The Cat
    12-14-2009 06:09 PM
    Felix The Cat
    Oui na! Lama juga ko ndak balik KK. Sama macam sia la nie. Kalo ikut sia nie derhaka ngan negeri sendiri he..he.. Alamak! sedap bah tu sayap ayam tu. Sini pun ada jual tapi tia sedap udah tu mahal lagi. Memang betul apa ko cakap. Durian memang murah. Aku selalu beli sebab ada banyak warung buah kat rumah aku tu. Puas yuuuu. Jangan jeles he..he... La.. kalo ko mau g holiday, ko bagi tau la nanti aku tulung ko jaga anak bulu ko. Tapi ngan syarat bawa balik barang dari Sabah ki...ki..ki.... Tadi mami sia mms gambar anak sia tengah berjoli kat Water World di Bukit Padang. Sedey giler tengok mereka enjoy tanpa sia hu...hu..... Mmmm pau Sempelang pula sia ingat tiba tiba he..he... Ko ambil jurusan apa di sini? IT kah? Kalo IT sia boleh tulung ko sebab sia kerja di company IT. Kalo hotel pun boleh juga sebab ada ramai kawan di hotel. Apa macam?

All times are GMT +8. The time now is 06:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.