Go

Go Back   PetFinder.my > crool

Conversation Between crool and Nana
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 10
  1. crool
    01-06-2010 05:42 PM
    crool
    kira okay da tu klu total cost for 9 cat mcm tue.....nda tau plak klu dr kl mau bawa balik k..huhu..harap2 sama la...
  2. Nana
    12-26-2009 01:05 PM
    Nana
    errmm... rm15 per kg, kira sekali dgn dia punya carrier jgk. pastu quarantine di KK tu RM4/hari. yg permit2 tu byr jgk, tp xla byk mana.. aduih.. kucing sy 9 ekor sumanya... tp ok la...rs2 total cost xsmpi 2000.
  3. crool
    12-21-2009 03:05 PM
    crool
    a'ah byk...tp aku bawa balik dlm 4 ekor jak kali...huhu.... ok juga la klu satu kg rm 15..... kira murah juga...tp member aku ckp baru2 ni dia byr 500 lebih..hantr kucing plg kk... mungin kos quarantine tu kan..hehe
  4. Nana
    12-21-2009 02:48 PM
    Nana
    sy ada tnya MAS, dia bilang RM15 setiap 1 kg. tp klu mengurus yg lain2 tu xtau la pula brp kos dia, tp rs2 tidakla jgk melampau sgt. plg mahal pun rs2 part RM15 1kg tu ja. byk ba kan kucing ko?
  5. crool
    12-20-2009 11:34 AM
    crool
    brapa la harga byaran dia kak... dr kl p kk?... saya pun macm mau antar kcg plg g kk ni...hehe

    tulah tu yg quarantine punya pasal jak masalah sikit..hehe

    ada la menjejak kasih bersama2 org sabah..keke
  6. Nana
    12-18-2009 11:48 PM
    Nana
    uish.. mcm ada reunion ja sini neh.. hehe.. sy yg xtau apa2, bl tau ada tu ckp psl org sabah pun tumpang terasa jua ba.... hehehe...

    haish.. lama o tu 21 hari. byk2 sudah org sy tny, prosedure tu kira ok sda.. cuma tempoh quarantine tu yg jadi fikiran. Errrm...
  7. crool
    12-14-2009 12:11 PM
    crool
    hehe....oh...kwn saya perna hantar kcg blkk kk....kcg dia kena quarantine for 21 days...hehe..... cuba tanya dkt MAS or Vet yg ada experience pasal quarantine2 nie.......kita sentiasa buli refer sama MAS semula....minta nama klinik yg slalu buat quarantine
  8. Nana
    12-12-2009 08:31 PM
    Nana
    oic. sy pun mau bw kucing2 blk ni nanti. tgh ask around on the procedures. tp my concern is tempoh quarantine. ada bilang 3 bulan, blh merayu jadi 1 bulan. ada jg yg blg 7 hari ja... erm.. do you know anything?
  9. crool
    12-12-2009 03:01 PM
    crool
    hai...ya org sabah...belum perna lg...mau bawa hari tue..pasal mau p training...mau suruh mumy sia jaga tp nda jd sbb training kena tunda.......haha
  10. Nana
    12-11-2009 11:58 PM
    Nana
    hi... crool org sabah? dah penah bwk kucing bwk blk sabah sblm ni ka?

All times are GMT +8. The time now is 07:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.