Go

Go Back   PetFinder.my > abgraldo

Conversation Between abgraldo and kuntum
Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
  1. kuntum
    11-13-2009 02:01 AM
    kuntum
    Ok Pak Cu...tak de saja tanya. Saya faham keadaan Pakcu, pasal payment tu, don't worry. Tapi, Setakat ni belum ada lagi la. Saya jaga strays kat sini. Mana tahu ada yang mak kucing tak nak jaga anak2 dia. Sebab kalau ada, saya tak nak hantar shelter2..nanti diorang bunuh kalau dah tak de adopters...huhu...Thanks pakcu..
  2. kuntum
    11-13-2009 01:33 AM
    kuntum
    Salam pak cu, lega saya mendengarnye...yeay!! Pak Cu, saya nak tahu la....(sorri Pak Cu, saya ni banyak betol tanya). Kucing2 yang up for adoption tu, boleh ke, org luar, macam saya pi hantar kucing untuk diadopt kat pak Cu? Maknanya, kalau ada anak2 kucing terbiar ke?
  3. kuntum
    11-06-2009 06:37 PM
    kuntum
    Salam Pak Cu, nak tanya...betol ke khabar2 angin kata RC tak de hujung tahun ni..?
  4. kuntum
    09-30-2009 08:31 PM
    kuntum
    Salam Pakcu,
    Nak tumpang tanya...kedai Pak Cu ada tak jual makanan kucing brand Avoderm?

    Selamat Hari Raya...
  5. kuntum
    08-15-2009 11:49 PM
    kuntum
    Pakcu,
    Kedai pakcu ada jual brewer's yeast tak?

All times are GMT +8. The time now is 09:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.