Go

Go Back   PetFinder.my > afro

Conversation Between afro and rozzygee
Showing Visitor Messages 1 to 8 of 8
  1. rozzygee
    04-30-2009 10:30 AM
    rozzygee
    Tak balik serom? cuti 3 hari ni..
  2. afro
    04-13-2009 12:12 AM
    afro
    sy dok kat serom 8. umah batu putih dkt2 ngan sekola agama....
  3. rozzygee
    04-12-2009 07:44 PM
    rozzygee
    akak dah balik awal about 2 weeks ago. Tak dpt nak balik selalu. Maklum ler..13 ekor kucing skrg dah.. hehe.. kalau balik sehari tak pa..kalau lebih dr tu sis mmg kena angkut semua bwk balik hehe.. Adik duduk mana eh? akak dok jalan sialang.. opposite tanjung laboh.. Dulu akak sekolah dkt ledang dgn tun mamat.. :D
  4. afro
    04-10-2009 10:31 AM
    afro
    malam ni nak balik.coti study week.sis??
  5. rozzygee
    04-09-2009 06:29 PM
    rozzygee
    yuhuuuu.. tak balik tangkak ke?? hehe
  6. rozzygee
    01-08-2009 12:22 PM
    rozzygee
    iskk Afro, mana larat nak beli. Sumer kucing domestik je. Ambik2 tepi jalan je. Ada yg dtg rumah. Sis ni jenis kesian, mudah simpati. Err kalau byk kucing kena rajin ke?.. Sis rasa mm biasa je.. cuma ada penat sikit la. Bab nak buang2 tu laaa hehehe.. Kos? tgk bajet la dik, Sis salu beli cat food yg besar, kira murah dan dpt berjimat sikit, yg jenis 3-5kg tu. Tp kucing sis ni jenis cpt boring dgn 1 brand, So kena standby la. 2x sebulan bg wet food. Bab pasir kucing tu yg x tahan tu, salu gak kena tukar. Tp skrg tgk ada yg dah pandai membuang dlm toilet, kira jimat jugak la tu.. hehe.. sembur air je.. Afro belai kucing ke arnab ni? kompius akak
  7. afro
    01-08-2009 11:59 AM
    afro
    banyaknyeee.....
    beli ke??
    larat ke nak jage??
    rajen betol akak ni ye...
    xbnyk ke kos nak jage durang??
  8. rozzygee
    01-08-2009 11:14 AM
    rozzygee
    Adik, sis dah ada 10 ekor kucing skrg hehe..

    MUSYANG - 1 tahun 10 bln,
    NYET - 1 tahun 8 bln
    ABBY @ BABY - 8 bln
    BETT @ ETTY - 8 bln
    CIK TOM - 3 bln
    TOMOT @ AMOT - 2 bln
    and 4 kittens berusia 24 days

    Tiap kali bangun pagi, semua ikut sis, smpi ke bathroom, ke dapor. Nk mkn la tu. Kalau weekend, sis lmbt bgn, sekor2 panjat katil kejutkan sis dgn suami.

    Kalau Adik nak reply conversation ni, klik View Conversation dan reply eh? No need private msg anymore.

All times are GMT +8. The time now is 03:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.