Go

Go Back   PetFinder.my > Nana

Conversation Between Nana and Lionking
Showing Visitor Messages 1 to 6 of 6
  1. Lionking
    12-04-2009 01:38 AM
    Lionking
    erm..skang 2 ekor je, Lula pn dh nmpk mcm fully recover, aktif dia skang ni..hehe
  2. Nana
    12-03-2009 04:46 PM
    Nana
    oic... so hopefully klu jd, xde masalah la kali ni... kucing skrg 2ekor ek? lula n bee
  3. Lionking
    11-12-2009 09:35 PM
    Lionking
    kucing yg mate ngan lula 2 da vaksin, kucin jiran, x prasan pun dorg dok berasmara,hoho. Igt xnk spay dlu, nk bg lengkap vaksin dlu, pas2 igt nak biar jek dia mate ngan bee, bg dorg ada zuriat dlu, hehe, pas2 bru spay n neuter lula n bee
  4. Nana
    11-10-2009 03:39 PM
    Nana
    laa ye ke.... oh Lula xvaksin lengkap lagi. ada byk kemungkinan la kn. brp umur dia? pasni nak mate kan lg ke? atau nak spay?

    nana xde experience sgt kucing beranak ni, cume baru2 SUNSHINE dpt kittens. ms amik dia tu dah mmg pregnant. mujurla dia pndai uruskan anak2 dia. sian plk tgk dia, lemah mkn byk tp sb tgh menyusukan anak mana nak gemuk2. take time yg lama jgk kot br dia jd back to normal. tp skrg dia mcm on heat, resah je, mane nak gemuk. huhu.

    Lula tu kene take time utk recover jgk rsnya. ms pegi vet tu, anak2 dia suma dah mati ke? rs2 still kene bg extra care jgk kat Lula tu. xbengkak ke bl xde anak menyusu? kucing yg mate dgn dia dulu dah vaksin?
  5. Lionking
    11-10-2009 02:37 AM
    Lionking
    huhu..sume dh mati..vet ckp susu ibu x cukup, ada puting yg tsumbat, so anak2nye xdpt antibodi..8 hari je tahan, sedih gak, tp nak wat mcamane, lgpun Lula tu x vaksin lg, 2 pn mgkin slah satu sbbnye, pasni nak bwk Lula g vaksin dlu, dah vaksin skali dlu sblm pregnant tp dh xpired..ni kna start all over blk la..sian kat Lula..

    thanx byk2 sbb btanya,sy pn lupa nk bgtau,hee
  6. Nana
    11-10-2009 12:10 AM
    Nana
    baby kittens cmne? bz, xsempat bertanya khabar. hopefully drg ok..

All times are GMT +8. The time now is 08:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.