Go

Go Back   PetFinder.my > Nana

Conversation Between Nana and Felix The Cat
Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7
  1. Felix The Cat
    03-28-2010 05:45 PM
    Felix The Cat
    Salam Nana.... yup portion Nana ada kat lagi. Its ok. Tak ada hal punya. See you next week.
  2. Nana
    03-28-2010 03:09 PM
    Nana
    slm Kak nurul. nana ada 8 kg kitten xamik lg kan. so so so sorry, xmenympat, igt mau ambil this week. tp xdpt pegi la. hopefully next week i can go. I will try to come masa BW pick up time ya.. thanks k nurul.
  3. Felix The Cat
    08-06-2009 06:26 PM
    Felix The Cat
    He..he... ganasnya! Insyaallah bila ada, Nurul bagi tau Nana ye.....
  4. Nana
    08-06-2009 06:12 PM
    Nana
    okay thanks ya k.nurul. heh. haritu bwk blk leftover salmon, bungkus dlm tissue. punyerlah tekejut tgk drg mkn sekali dgn tissue tu!
  5. Felix The Cat
    08-05-2009 12:15 PM
    Felix The Cat
    A'ah macam tu. Tu hari tak ada kerja punya pasal Kak Nurul kol Jabatan Haiwan dan minta advice kat mereka. Tu yang di bagi tau. Boleh.... jom datang ke rumah bila bila masa je. Boleh sembang lama lagi...:-) Pasal salmon tu akk beli dari adik angkat (silent forumer kat sini). Dia kerja kat kilang salmon tapi sejak kebelakangan nie kilang sibuk jadi tak ada stock salmon dibekalkan. Akk pun menunggu nie. Kalo ada nanti akk bagitau ye.
  6. Nana
    08-05-2009 06:53 AM
    Nana
    slm k nurul. oh mcm tu ya. heee..thank you so much. xpa2, nanti bl ada order BW lg. blh tnya akak lg ya?? akak, dulu mcm akak pernah post psl salmon beli dari kwn akak. skrg akak still ada beli salmon lg x?
  7. Felix The Cat
    07-31-2009 11:00 AM
    Felix The Cat
    Salam Nana, kak Nurul dah dapat information pasal nak export kucing tu. According to Jabatan Haiwan kat Cheras, jalan yang paling senang ialah through Labuan. Tak banyak songeh. So... Nana kena wat Import permit dari Labuan dan export dari KL. After that tuceng boleh naik ferry ke KK
    :-). Kalo nak pertolongan sila kol atau PM akk ye. Take care.

All times are GMT +8. The time now is 10:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.