Go

Go Back   PetFinder.my > MidnightMaiden

Conversation Between MidnightMaiden and Suhaimy
Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. Suhaimy
    05-08-2010 07:44 PM
    Suhaimy
    MidnightMaiden aka Hana? Yg pasal cage tu, kalau nak DIY tak susah sgt pun. Yg penting nak kena tau space, kat mana nak letak, jenis rumah & bahan2 semuanya ada. As for me suka DIY dr bahan2 terbuang. Jimat kos, tak pening kepala sgt kalau kita yg buat sendiri. Nak buat besar2 pun boleh. Kalau nak buat dr kayu, base/rangka tu beli la kayu 1x2 inci. Harga paling murah setakat ni 50sen utk 8kaki (feet). Kemudian beli dawai je la utk dinding, lantai & kayu/papan terbuang utk benda2 kecil. @ boleh buat guna PVC je. Kos PVC tak tau la pulak. Tp tak la mahal sgt rasanya. Kalau PVC tu pun simple je. Tak payah la buat kerja2 memaku/memahat. Just beli PVC & bendalah penyambung T/L, gam PVC, dawai & cable tie. MidnightMaiden kat area Jln Kent ke? Kalau nak minta tlg, bgtau la. Kita DIY hari2 minggu. Asal brg cukup, sehari pun siap. Selamat berDIY :)

All times are GMT +8. The time now is 03:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.