Go

Go Back   PetFinder.my > ZZuRRa

Conversation Between ZZuRRa and Zarul
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 12
  1. Zarul
    06-11-2009 11:11 PM
    Zarul
    e-aquatic.....saya puin dengar macamtu. tu la sebabnye kalau kucing tu kurang minum air dia kan ada masalah dengan pundi kencing dia nanti...
  2. ZZuRRa
    06-11-2009 03:35 PM
    ZZuRRa
    Oh..Yang saya tahu pet shop dkt stadium nama Tropikana jer.tapi kalau tak salah ada lagi 2 pet shop yg lain.Tapi saya tak pernh visit lagi selain Tropikana ni.Besar betul.Cikgu beli dkt kedai mana ni?Saya perasan ramai yg kata kalau boleh jgn bagi makn Whiskars dan Friskers sbb mengandungi garam yg berlebihan.Ya ke?
  3. Zarul
    06-11-2009 01:58 PM
    Zarul
    saya tinggal kat bukit kayu hitam. saya selalu gi pet shop kat jalan stadium tu. pasal makanan ni bagi yg termampu. kalau boleh bg yg mahal bagi kalau tak bg purina ke whiskers ker smart heart ke...tapi pastikan kucing tu minum banyak air....
  4. ZZuRRa
    06-11-2009 10:24 AM
    ZZuRRa
    Cikgu tinggal dkt area mana?Kalau tinggal di area Simpang Kuala,Tandop(saya duk di situ),Kuala Kedah tahu kot.Tapi tak perasan nama kedai.haha.Kedai tu bagus betul.Satu-satunya kedai yg jual anjing,arnab,dan semestinya kucing2 yg gebu.Byk juga keperluan untuk pets ni.Bersih.Kedai tu di Simpang Kuala.Dkt dgn kedai elektronik yg bangunan warna biru tu.Ada 3 kedai pet shop dan salah satunya kedai ni.
  5. Zarul
    06-10-2009 03:27 PM
    Zarul
    pet shop kat mana?
  6. ZZuRRa
    06-07-2009 10:21 PM
    ZZuRRa
    Susah la nk cari RC.Tadi pergi pet shop,yg ada cuma jenama Purina(Friskers,Royale),Whiskars tapi takde pun RC atau Blackwood.Ramai yg kata Purina tak bgus.Betul ker??
  7. Zarul
    06-06-2009 08:50 PM
    Zarul
    macam baby jugak. untuk melawan penyakit. setahun sekali. RC-Royal Canin. satu brand makanan kucing. mahal jugak la.....selain dari RC ada blackwood, SP, AIMS...banyak lagi la
  8. ZZuRRa
    06-06-2009 04:22 PM
    ZZuRRa
    Vaksin tu untuk apa cikgu?Ish,banyak tul duit yg dihabiskan untuk kucing..huhu..Dan,RC untuk apa?Maaf la kalau rasa saya ni annoying.haha..Suka tanya macam2..Vaksin tu perlu dibuat berapa kali?
  9. Zarul
    06-04-2009 11:06 PM
    Zarul
    just bagi tau the vet yg u nak vaksin ur cat. so dia akan vaksin. ur cat dah di vaksin kan ke oleh the previous owner? unlucky me because my cats hanya hendak makan RC sahaja. rabak poket tiap tiap bulan. hehehehe
  10. ZZuRRa
    06-03-2009 04:00 PM
    ZZuRRa
    Yeah,I knew there's a private clinic there.A friend of mine who has been there b'fore said it way too pricey.May I know what vaksin for and how much it cost if I go to gov clinic?What do you used to feed your cat?What brand?

All times are GMT +8. The time now is 09:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.