Go

Go Back   PetFinder.my > AMDIE

Conversation Between AMDIE and ZZuRRa
Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. AMDIE
    11-12-2009 03:08 PM
    AMDIE
    loosepack tu pek yg diaorg buat sndiri... dr pek 9kg, diaorg buka n pek lain dlm plastic sndiri... ntah btl atau x ejaan sy.. hehehehe or losse pack? biasanya iams 9kg = rm142, tp klu loosepack kat situ jual iams 1kg = rm20...
    so byk x diaorg untung? biasa la, bisnes kannnn....
  2. ZZuRRa
    11-10-2009 12:38 AM
    ZZuRRa
    Maaf,dah dekt sebulan tak reply.Sblum ni sibuk dgn pmr.lps tu lupa terus..hehe..
    Ya2,dkt simpang kuala sebelah kfc tu la(walaupun ada 2 lagi tapi kedua2nya tak jual kucing).Zura tgk mata kucing tu cam pelik jer.sekeliling merah dan berair.Kenapa erk?penyakit apa tu?Loosepack?Apa tu?Maaf,zura ni bkn pandai english=)Betul,kwan2 pun kata terlalu mahal.tapi tak tahulah kalau kucing2 tu berkualiti ke tak.
  3. AMDIE
    10-08-2009 02:20 PM
    AMDIE
    kedai kat simpang kola?
    sy dh byk kali cri kdai pets kat area situ, sy cuma nampak satu je kedai sblh kfc..
    itupun adajual 3 ekor je kucing... ada lg ke kedai pets yg awk tau.. kat petshop jln stadium tu jual iams mahal sgt.. diaorg x jual pek 9kg... jual loosepack je...

All times are GMT +8. The time now is 04:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.