Go

Go Back   PetFinder.my > alfian

Conversation Between alfian and cookies4bulat
Showing Visitor Messages 1 to 6 of 6
  1. cookies4bulat
    11-13-2009 05:48 PM
    cookies4bulat
    brape dah ek umur dia?ada dlm 4 5 bulan kan?hehehehe..time2 cengini mmg aktip sgt mereka nih..nak tido pon kalu amek bulu2 tuh kacau pon nak jugak geget tuh..padahal mata dah nak tertutup tuh tepek lah gambar..terubat juga rindu kak zai kat macky.hihihihih.pandai je aku nih
  2. alfian
    11-13-2009 11:38 AM
    alfian
    hehe..macky tu semakin aktif ....tak mo diam. mcm mana nak amik gambar dia ? amik gambar tgh tido tak best la pulak
    nanti saya cuba lagi... ok..
  3. cookies4bulat
    11-13-2009 11:10 AM
    cookies4bulat
    pian!!letak lah gmbr macky baru..hehehehe rindu sama itu macky!
  4. alfian
    10-01-2009 11:26 PM
    alfian
    saya dah kasi susu kat dia. Beli susu kitten tu jenama animalac. Bkn main suka lagi dia minum. Suspen jugak takut poo dia tak eluk , tapi ok pulak. Poo mcm biasa je. Kak zai ckp umur 4 bulan kene benti kasi susu sbb masa tu kucing dah lactose intolerance. Dah pandai guna litter box, tak pernah 'accident' lagi dah. Thanx for tips ..
  5. cookies4bulat
    09-28-2009 12:47 PM
    cookies4bulat
    huhu..kita takde lah arif sgt bab2 kuceng nih pian..rasenye mmg perangainya camtu kot..kalu mkn minum ok tuh,ok lah kot..cuba try tanye kat guru2 lain..mungkin ada pendapat lain.
  6. alfian
    09-28-2009 10:47 AM
    alfian
    salam..
    soklan ni malu nak tanya kat thread
    kalau macky hisap kaki dia sendiri masa tidur 'pose' bulat tu
    kenapa ek ? dia nak minum susu ka ?
    tapi kalau kasi susu takut poo dia meragam pulak
    dia umur 2 bulan..perlu ka kasi susu lagi ?
    dia makan selera...suka tengok dia makan
    nak tanya kak zai dia tak on9 pulak ..

All times are GMT +8. The time now is 11:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.