Go

Go Back   PetFinder.my > ZuHRaH

Conversation Between ZuHRaH and prinz38i
Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
  1. prinz38i
    07-27-2010 10:55 AM
    prinz38i
    salam, so far date tu sy takde, cuma my housemate akan datang everyday tuk bersihkan kucing2 tu.. so sy/diorang tak dapat nak target time bila diroang akan datang... prefer kalau u boleh hantar on the 8 sept coz I akan blk kg tghari 9 sept tu.. or u have to call them time bila diorang ada kat rumah, tp takut tak match time sbb hari raya kann.. tp diorang mmg akan dtg rumah tgk kucing setiap hari.. :)
  2. ZuHRaH
    07-27-2010 10:00 AM
    ZuHRaH
    salam ramzee... pasal cat boarding utk raya season... ingat nak hantar 12 - 14 sept 2010.. available tak time tu?

All times are GMT +8. The time now is 01:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.