Go

Go Back   PetFinder.my > kimping

Conversation Between kimping and rozzygee
Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. rozzygee
    04-20-2009 07:03 PM
    rozzygee
    kimping, anak musyang tu masa muda je.. skrg berbeza tau.. musyang tinggi, kira mcm the king la hehe.. tp anak dia tu gempal dan muka bulat. Ekor dia lagi gebu. Ikut mak dia nama GeGIRL, tak de dlm gambar. Bulu mak dia tu ehmmmm jenis mcm baru lepas pi salun hehe.. lurus jatuh!

    Dah lama akak tak masuk sini rasanya.. dlm seminggu .. tp ntah ler.. hehe
  2. kimping
    04-20-2009 01:50 PM
    kimping
    akak pic musyang dgn anak dia tu hehehe sejibikk laaa. hahaha
  3. rozzygee
    04-17-2009 04:50 PM
    rozzygee
    ooo dah 10 ekor la ni yer?.. geram tengok! hehe.. adik kimping kalau nak reply klik dkt 'view conversation' tu lps tu taip and post message ye? nanti sis boleh dpt reply adik tu di profile akak. Kalau adik taip je dan post message tanpa klik view conversation, akak tak dpt mesej adik. Cuma adik sorang je boleh baca mesej adik hehe..
  4. rozzygee
    03-17-2009 03:36 PM
    rozzygee
    Elooo kakak budak2! woahh meriahnya tucen. Brp ekor sume tu eh?

All times are GMT +8. The time now is 11:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.