Go

Go Back   PetFinder.my > Penghulu

Conversation Between Penghulu and anitayusof00
Showing Visitor Messages 1 to 8 of 8
  1. anitayusof00
    12-02-2008 02:45 AM
    anitayusof00
    Salam,
    Saya baru balik dari travel. Singgah jap kat sini....Tok sakit ke ? Sakit apa ? Patut la lama tak dgr citer. Semoga cepat sembuh. Rajin2 makan ubat ok.
  2. anitayusof00
    10-30-2008 11:50 PM
    anitayusof00
    Salam,
    Now it's my turn to say sorry for the late reply. Baru je sampai dari UM. Penat sgt. 3 malam tak tidur. Alhamdulillah, proposal dah approve last week, dan petang tadi buat presentation for vetting depan 3 orang professor. Menggigil gak kepala lutut. :) Syukur, semua berjalan lancar dan vetting tu pun dah diluluskan, dengan sedikit pembetulan yg perlu dibuat. Kiranya 2 halangan dah lepas. After dis, semakin sebuk dgn data callection & proceed for chapter 4 & 5.
    Bagusla yr mother dah sihat. Sampaikan salam saya padanya.
    Tk care k.
  3. Penghulu
    10-20-2008 11:03 PM
    Penghulu
    Hai anita...sorry...lambat sgt nak jawap...kekadang dah log out baru perasan...
    my mum dah discharge dah...and she 's doing ok rite now...tgh rehat2 kat umah abg saya di KL...and kami pun takut2 gak ari tu...takut nita dah buat persiapan...ok..lain kali kami have to visit gak nita di Ipoh...nanti bila sampai waktu nyer ok...
  4. anitayusof00
    10-15-2008 05:47 PM
    anitayusof00
    Salam,
    Tak apa tok. Saya faham. Mujur saya belum start masak2 lagi. Kalau tak, siap laa korang aku 'rendang'kan.
    So, camner tok punya mak ? Dah ok ke ?
  5. Penghulu
    10-13-2008 09:43 PM
    Penghulu
    Hai Anita....maaf lah sebab tak dapat nak berhari raya di umah nita semalam...kami nak berangkat dah..tapi org tua saya tak sihat dan dah admitted so saya tak sedap hati nak gi ke Ipoh....cuma bila ke nilai dan pd tu rasa dekat sikit dan tak jauh kalau ada apa2 urgencies....maaf ya...
  6. Penghulu
    10-09-2008 10:33 PM
    Penghulu
    Alaa....kesian nyer...saya tahu tu nita tungkus lumus masa sebelum dan bolan pose ari tu nak siapkan...tido sampai lewat2 pagi...errmmm satu2 usaha tu kalau ada ketekunan dan keyakinan insyaallah berjaya...saya turut berdoa supaya kelulusan tu di perolehi dgn segera...kami tau anita seorang yg kuat semangat dan cekal...org yg macam nita ni selalu pasti berjaya...insyallah...amiiinnn..
    tu lah ingat2 kami ni dah boring boleh lah sesaja nak gj jln2 ari ahad ni...balik ari je...pegi pagi dan balik after that...tapi kami tak mau nita bersusah payah...kami cuma nak berjumpa mesra raya jer...bukan nak jamuan besar2an...minum kopi pun no hal...tapi kalau menyusahkan dek sebab nita ada plan lain so jgn lah paksa2 diri...kami faham...kami cuma teringin nak kenalan ngan lebih dekat...
  7. Penghulu
    10-09-2008 12:28 AM
    Penghulu
    Salam....Anita atau lebih di kenali pemuzik rock tempatan....selamat hari raya...lama lah tak dengar citer...baru tadik beborak ngan june nak pi serang umah nita kat Ipoh...hehehehe
  8. Penghulu
    09-25-2008 12:37 AM
    Penghulu

All times are GMT +8. The time now is 12:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.