Go

Go Back   PetFinder.my > adamyala

Conversation Between adamyala and daRLing
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 46
  1. adamyala
    09-04-2011 08:59 PM
    adamyala
    daRLing !!!!!!
  2. daRLing
    10-04-2010 01:54 PM
    daRLing
    keje gomen tapi byk jalan2 plak :) wisma putra kan. k zai, tlg inbox kan number handphone kak zai. hp saya hilang haritu, dgn nombor2 sume :(
  3. adamyala
    09-19-2010 08:22 PM
    adamyala
    daRLing keje travel aje ke ? wat filem ek ? producer ke ? ekeke
    banyak soal lak. Kalo senang sms la kak zai
    leh jumpa minom teh tarik ke kat kedai mamak kat mana2 ...
    selamat hari raya jugak..maaf zahir batin.
  4. daRLing
    09-15-2010 10:38 AM
    daRLing
    k zai :) rindu sangat2. saya busy kerja skrg :( ke sana sini, iskhh. selamat hari raya, semoga k zai sekeluarga sihat sejahtera :)
  5. adamyala
    08-07-2010 08:19 PM
    adamyala
    mana gi darling ? windu ler kat dier
  6. adamyala
    08-21-2009 10:02 AM
    adamyala
  7. adamyala
    06-04-2009 07:06 AM
    adamyala
    daRLing,
    kak zai banyak berehat skrg ni. Nanti da OK sket akak online ye....
    skrg rasa sgt penat. Miss you too dear...
  8. daRLing
    06-03-2009 12:35 AM
    daRLing
    kak zai,macam dah lame je x online,,i miss you
  9. daRLing
    05-17-2009 03:45 AM
    daRLing
    litter box sekarang letak dalam toilet je,senang sikit nak cuci :) sugarboo kurus sikit la kak zai,die macam x selera sikit nak makan sejak lelangit kne jahit tuh,sakit la tuh,tapi nakal x berkurang la,asyik nak keluar je,,x serik si tembam ni,,ni tengah tido atas sofa,betul2 bawah air cond,muka kucing paling bahagia dapat air cond :) ;) syiannn yaya n adam ye,,panas skrg ni,diorg mesti la lagi panas,badan ade selimut semulajadi kot,hahaha,,tebal plak tuh,belum kira lemak yg ada hehehe,nasib baik air cond dah servis,nyaman je tido malam2,,hari tu k zai ade request gmbar kittens sy tgh catsitting kan,nanti sy letak,dah besar sikit kittens tuh,kawan sy mintak tolong jaga,sebab die teruja tgk kejumomo yobo n oyen tu membulat,mcm bagi makan belon,hahaha
  10. adamyala
    05-15-2009 09:02 AM
    adamyala
    ye la daRLing, dah dua hari hujan petang2. Tapi bila malam cuba la tanak pasang aircond konon sbb ptg td dah hujan, ingat sejuk sikit. Tapi hampeh gak berkuwap jek jadinyer. Pasang gak aircond sampai pagi, kesian kat anak2 bulus yg berbulu dan berlemak tepu yang tebal

    sugarboo tentu semakin sehat dan nakal tu. Tmpat litter durang dah tukar tempat ke daRLing ? Jgn letak kat balkoni blkg tu lagi. Bahaya

All times are GMT +8. The time now is 03:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.