Go

Go Back   PetFinder.my > cookies4bulat

Conversation Between cookies4bulat and rock
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 23
  1. cookies4bulat
    11-09-2009 11:30 PM
    cookies4bulat
    tuh la..e2 pon bf saya yg belanja..nah bg anak2 mainingt nak cari lagik mainan diaorg..smlm kat show bnyk yg bulu2 tu..mmg hancur la bg diaorg nih..kat rumah nih father duster tuh pon diorg main dah botak dah
  2. rock
    11-09-2009 11:15 PM
    rock
    tula...bagus juga tikus tu..diorg suka main.hehehehe.dia lupa sekejap nk cakar langsir.hehehe.cookies beli je tikus utk mainan dia,yg lain2 dia minat sgt kan..kalau yg besar ni,dia tak layan..dia lagi syg mata dia..tido mkn tido mkn...sampaikan semalam,nk terseliuh jari rock,silap pegang dia masa nk mandikan dia..heheheh...dh debab dh sikit..dh tua baru nk debab.hehehe.
  3. cookies4bulat
    11-09-2009 11:06 PM
    cookies4bulat
    hihihih kita pon ada anak tikus 2..ada 2 ekor sekor kelabu sekor putih..asal tgh mlm je mula geget tikus tuh letak kat pale kita ajak main dah mcm anjing plak main fetch and catch..
  4. rock
    11-09-2009 10:52 PM
    rock
    anak zorro tu sekarang ni sibuk bawa anak tikus dia ke hulu ke mari..nk ambik gambar pn payah..hehehe..esk try ambik gambar dia lagi...
  5. cookies4bulat
    11-09-2009 10:30 PM
    cookies4bulat
    eeii!!geram lah tgk zorro tuh!bulat je mata dia!!warghh!!tak tahan beta!(sejak bila jadik anak raja nih??)
  6. cookies4bulat
    11-04-2009 10:47 PM
    cookies4bulat
    ooraitt!!nanti kita jengak kat FB!
  7. rock
    11-04-2009 10:36 PM
    rock
    hehehehehe...muka kecik je kan.sudah hampir selesai upload gambar ni.hehehe.
  8. cookies4bulat
    11-04-2009 10:30 PM
    cookies4bulat
    e2 dah edit kot rock..hehehehe sebnrnye kucing tu tak besar camtu kot?huish..camne dia nak bwk badan besar tu kalu btol..ha ah cam bola!bulat!bulat!
  9. rock
    11-04-2009 10:22 PM
    rock
    pelik je gambar tu..kelakar pn ada tengok..buat golek2 macam bola,seronok juga tu.hehehehe.cam manalah dia nk jalan agaknya..
  10. cookies4bulat
    11-04-2009 10:17 PM
    cookies4bulat
    kucing besar mcm gmbr rock kat atas tuh..hehehehe jalan2 kena bwk troli

All times are GMT +8. The time now is 08:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.