Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

sankyutech is on a distinguished road

sankyutech sankyutech is offline

tuah,fifi and sandy

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 21 to 30 of 97
  1. Bouquet
    03-02-2010 01:52 PM
    Bouquet
    Alaaa.. San.

    makin sibuk.. maklum la dah tambah ahli.. pastu yang 4 ekor tuu la nakal dah habis semua tempat nak panjat.. yang cat tree akk tuu pun dah boleh panjat dah..

    Ok nanti akk ambil la tapi baca dlm forum kat nak defer gi 13th.. mak stocks dah separuh mati.. hutang San hari tuu pun ingat bulan nie baru nak ganti.. dah kata delay lagie... aduh.
  2. Bouquet
    02-19-2010 12:37 PM
    Bouquet
    Yang nie.. lagie teruk San.. Baby saiznya kecik.. Baby 1st tersangkut lama gak.. laki akk kena cuba tarik kluar, kali nie dah expert dah reti potong tali pusat..
    Kali nie.. baby dia semua kecik kecik mcm si baby gak.. gambar dah ambil belum sempat nak upload..
  3. Bouquet
    02-18-2010 06:22 PM
    Bouquet
    San,

    Akk dah pening.. Baby nampak kecik tapi boleh beranak 4 ekor.. alamak.. sekarang dah 13 ekor... ada nak kongsi jaga..ahhaaahhh..
    anaknya semua ekor short short nya, mcm si hitam gak .. seekor aje tombok orange..haihh...
  4. Bouquet
    02-11-2010 04:29 PM
    Bouquet
    Dah kasi wetfood wah.. yang tin kecil tuu.. Klu luar 3.90 beli kat nestle 2.55 satu tin...
    Dah berak pun dah.. pandai lepas makan je berak.. akk dak siapkan pasir dlm cage dia.. makan wetfood pas tu berak..haaaa

    San nya cam ner? Klu lembab lagie kasi akk jaga la.. haaaa
    Kesian kak nurul, cam na dia dapat cari rumah san ah... lewat lak tu.. la hai
  5. Bouquet
    02-10-2010 01:31 PM
    Bouquet
    San,

    Hari Ahad lepas kak nurul htr hugo keh?
  6. Bouquet
    02-09-2010 08:22 PM
    Bouquet
    San,

    Tak sempat sebab ahad lepas kan satu hari buat cosway.. weeii.. jom la join sekali..
  7. Bouquet
    02-02-2010 02:14 PM
    Bouquet
    haa.. tu la.. Kucing kampung memang orang buang buang.. cuba mcm kucing Anees dengan fifi ada sangup nak buang?? orang nak beli pun tak kasi tau..haha
    Ramzie dah biasa nursing kitten..

    Tuah amacam..Ok tak.. si hitam mcm tak zass ganas sama aje.. haih.. minggu nie nak htr si kunyit lak. tak habis2. stock BW klu sampai hari jumaat akk ambil malam tau.. akk nurul kata nanti dia kasi tau.. stocks yang San kasi tu pun rasa sampai hari nie aje.. rasa nak beli brand yang murah sikit.
  8. Bouquet
    02-02-2010 01:36 PM
    Bouquet
    finally, Ramzie came to the rescue.. animal care bawa gie Sri kembangan.. Ramzie tolong nursing the baby.. haihh.. kesian.. talk dapat nak tolong
  9. Felix The Cat
    01-29-2010 04:31 PM
    Felix The Cat
    Rasanya bukan sakit mata.
    Ada masa mata kucing nie pandai berair.
    Jangan la riso.
  10. Bouquet
    01-26-2010 02:25 PM
    Bouquet
    San,

    kenapa kena tunggu lepas CNY lak? Alamak stock akk daj nazak gila dah nie.. klu 7.5 kgs mahal la.. San, ada berapa kila lagie. Boleh spare kan akk tak?

    Lagi satu member akk tengah cari kucing. Yang kak nurul nya tuu persian ke and San confirm nak ke.. klu tak let go kat kawan akk boleh?

About Me

  • About sankyutech
    Location
    klang valley
  • Signature

    tuah....fifi....sandy....jebat....bulat....pinky

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 09-24-2010 07:02 PM
  • Join Date: 10-17-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 5 of 5

All times are GMT +8. The time now is 01:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.