Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

FurKids is on a distinguished road

FurKids FurKids is offline

Pets Are NOT Disposable

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 21 to 29 of 29
  1. FurKids
    08-12-2009 12:00 PM
    FurKids
    Kasi yang pill jenama British tu, kalau dia tak nak makan Kuntum hancurkan dan gaul dengan sedikit daging ayam atau wet can food sebelum kasi meal dia la, dia akan makan dulu sebab dia lapar.
  2. kuntum
    08-12-2009 11:40 AM
    kuntum
    Thanks bro,
    U bagi brewer yeast powder ke pills? Kalau jenis powder, boleh ke campur dalam kibbles? Sebab my baby tak nak la makan yg pill tu...

    Sorry bro...banyak sangat tanya...
  3. FurKids
    08-12-2009 09:13 AM
    FurKids
    Memang cukup by itself dan memang tak elok campurkan sebab semasa pihak pembekal merumus formula makanan khas seperti ini utk memulihkan dan seterusnya maintain keadaan baik kulit dan bulu kucing, mereka telah mengkaji dan patuh kepada satu tahap keperluan HARIAN kucing tersebut supaya kulit dan bulu kucing sihat dan cantik.

    Dengan itu, kalau kita campurkan dengan makanan biasa yg lain, ini bermakna kucing tersebut tidak akan memperolehi bahan penting (mengikut rumusan khas itu) bagi membina kulit dan bulu sihat dengan secukupnya setiap hari dan hasilnya akan kurang memuaskan.

    Jika Kuntum lihat di belakang pek, akan dapat lihat panduan berapa banyak kibbles utk kucing makan setiap hari mengikut berat badan mereka.

    Saya cuma kasi kucing saya formula Hair & Skin kalau dia ada masalah kulit dan sensitif. Biasanya saya beri Fit32 sahaja, itu pun kulit dan bulu dah nampak sihat dan cantik betul. Kalau nak, cuma tambah Brewers' Yeast sahaja.
  4. kuntum
    08-11-2009 09:02 PM
    kuntum
    Salam Furkids,
    Nak tanya sikit la. U feed ur cats RC kan? MAcam ni, my baby still on RC Kitten. Nanti bila dah 12 bulan saya nak bagi dia RC Hair & Skin. Q nye ialah, cukup ke if saya bagi RC Hair & Skin saja? Tak perlu campur dengan kibbles lain?
  5. Sashy
    05-07-2009 05:02 PM
    Sashy
    Lifes like that unfortunately, Furkids, sometimes peoples minds just aren't ready to accept changes and new suggestions. Sometimes it needs a big issue, or even a tragedy to spur change. Keep up your good work, hopefully some day Malaysia will truly be a 'caring society'. I think we are getting there, slowly, but steadily :)

    At least this issue is getting highlighted in mainstream newspapers now due to everyones efforts, and maybe make another step of progress for our society towards compassionate treatment of animals
  6. FurKids
    05-07-2009 04:56 PM
    FurKids
    No, dear, I am not angry with you over your suggestions ... your suggestions brought up frustrations over the "anti-SPCA" bashings Khengteik and I got for suggesting that our local SPCA do what HK SPCA does in Adult Awareness Education Programmes, targeting adults in residential areas, the residential community committees, etc instead of kids and doing widescale TNR to reduce strays population effectively. This will also enable our local SPCA to change to a no-kill shelter like their counterparts in HK and other modern SPCAs around the world.

    Anyway, never mind Sashy, you are ok, your suggestions are good, echoing much of what Khengteik and I mentioned earlier but got much misunderstood and rejected under the very heavy emotional and defensive "jaga status quo" mentality. I have moved on ...
  7. Sashy
    05-07-2009 03:42 PM
    Sashy
    Hi, I'm afraid I do not understand your posts :P Are you angry at me for my suggestions or something else? :)
  8. FurKids
    12-17-2008 10:00 AM
    FurKids
    Sorry, dear, been extremely busy.
  9. mrsdolittle
    12-17-2008 09:46 AM
    mrsdolittle
    Where have you been? To London to to see the queen and chase a little mouse under her chair?...........

About Me

  • Signature
    "We organized in the past to make Trap-Neuter-Return possible. Today, we organize to make Trap-Neuter-Return the norm and to end the unnecessary killing of cats in animal shelters across the country and provide humane care." - Alley Cat Allies

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 11-25-2010 09:52 AM
  • Join Date: 09-15-2008
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 17

All times are GMT +8. The time now is 08:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.