Home   Find A Pet    Forum   WAGazine   Medical   Classifieds   Store
|           

Go Back   PetFinder.my > Members List

ZuHRaH is on a distinguished road

ZuHRaH ZuHRaH is offline

Cat Lover

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 14
  1. Felix The Cat
    09-01-2010 11:43 AM
    Felix The Cat
    Insyaallah.....
    See you then.
  2. Felix The Cat
    09-01-2010 11:29 AM
    Felix The Cat
    Salam.....

    Welcome....
    Mmmm lambatnya baru nak ambil stock ek.
    Rasanya ada.
  3. prinz38i
    07-27-2010 10:55 AM
    prinz38i
    salam, so far date tu sy takde, cuma my housemate akan datang everyday tuk bersihkan kucing2 tu.. so sy/diorang tak dapat nak target time bila diroang akan datang... prefer kalau u boleh hantar on the 8 sept coz I akan blk kg tghari 9 sept tu.. or u have to call them time bila diorang ada kat rumah, tp takut tak match time sbb hari raya kann.. tp diorang mmg akan dtg rumah tgk kucing setiap hari.. :)
  4. rock
    10-20-2009 03:20 PM
    rock
    ha'ah...jimat pasir juga tu...tapi yang si besar tu pula,kalau tak de pasir,tak boleh poo..dh ddk atas rumput pn,nk kena ada pasir dia juga.hehehehe.

    skrg ni,nmpk bersih je kaki2 dia...kalau tak,kejap je comot sb pijak2 pasir dlm cage.
  5. rock
    10-20-2009 02:35 PM
    rock
    hehehehe...samalah kita.dulu bela sekor je yg jantan,pastu kesian kt dia,tak de kwn,ambik yg kecik,betina..sukalah dia,dpt awek..sampai dengki2 berebut nak tido atas kerusi..kelakar tgk kerenah diorg..saya pn penat nak bela kucing banyak2,malas nak handle bab2 poo diorg..keje bersihkan rumah je.hehehe.sb tu,yg betina ni,saya ajar poo dlm toilet.kaki2 dia tak kotor sgt sb tak pijak pasir..saya letak diorg dlm rumah je,kesian nk kurung2 dlm cage.kalau diorg ada buat salah,baru kena perintah berkurung.hehehe.

    betul tu,kucing2 jiran pn banyak mintak mknn.yg dlm rumah ni,apa lagi,berbunyi2lah marah..dengki..hehehe.
  6. rock
    10-20-2009 01:44 PM
    rock
    tak duduk terengganu pun.kg je kt kmmn.hehehehe.saya pn ada bela 2ekor je ni..1 lagi saya bagi kt mak saya jaga..hehehe.
  7. rock
    10-20-2009 12:59 PM
    rock
    jarang pergi bandar terengganu..hehehehe.banyak ke bela kucing?
  8. rock
    10-19-2009 11:47 PM
    rock
    hai zhurah...bergambar kat mana tu.hehhehe.terengganu kat mana?
  9. Felix The Cat
    10-14-2009 09:36 AM
    Felix The Cat
    Sabar menanti ya..... Pasti akan sampai dalam minggu nie.
  10. Felix The Cat
    10-13-2009 12:23 PM
    Felix The Cat
    Salam... Dah dapat, thanks. Parcel pun dah kirim. Lum dapat ke?

About Me

  • About ZuHRaH
    Location
    Kuala Terengganu

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 05-30-2011 02:22 PM
  • Join Date: 03-01-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 6 of 6

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to ZuHRaH Using...
This Page
http://forums.petfinder.my/member.php?u=1231

All times are GMT +8. The time now is 11:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Sign Up
Find A Pet
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Link To Us
Contact Us
Facilities
Discussion Forum
Medical Fund
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Directory
Mobile
iPhone & iPod App
Android App
BlackBerry App
Mobile Website

Social Media
Facebook
Twitter
Others
Advertising
Events
Ambassador
Members
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2018. All rights reserved.