Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

BeLLaRiN is on a distinguished road

BeLLaRiN BeLLaRiN is offline

Animal Lover

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 6 of 6
  1. hafiz90
    06-16-2011 03:39 PM
    hafiz90
    Salam. Saya ada berita baik untuk anda

    saya menjual Blackwood dengan harga antara termurah di bahagian utara semenanjung utara.

    saya menjual blackwood adult dengan harga hanya RM11.00/kg manakala RM14.50/kg bagi kitten.

    sangat murah bukan???

    untuk tempahan anda boleh menghubungi saya melalui panggilan telefon 0125987438 atau sila ke blog saya dengan membuka mychildblackwood.blogspot.com atau google search 'mychildblackwood' untuk maklumat selanjutnya

    terima kasih
  2. nurkasih
    04-02-2010 12:08 PM
    nurkasih
    My cats are all still intact. Tak pernah g kasi lagi pun. Cuma tanya jerk. Apa benda buruk yang dicerita?..So far saya rasa dia ok lagi dari doc2 yang lain. Even I malas nak g sana sebab dia jauh jer.
  3. Felix The Cat
    03-30-2010 09:06 AM
    Felix The Cat
    Ok la kalo dah tau harga. Senang berurusan.
  4. Felix The Cat
    03-29-2010 02:44 PM
    Felix The Cat
    Tapi kalo tiba tiba akk nak pergi ... duet untuk beli carrier tu macam mana ek? Tak kan boleh transfer terus he..he....
  5. Felix The Cat
    03-29-2010 01:54 PM
    Felix The Cat
    Amboi... besar tu. Macam mana nak kirm?
  6. Felix The Cat
    03-29-2010 09:28 AM
    Felix The Cat
    Salam......

    Akk baru jumpa stroller tu kat Pets World di Mid Valley. Ingat stroller orang tertinggal rupanya untuk binatang (malunya....) Harga tak pasti lagi.....

About Me

  • About BeLLaRiN
    Location
    bukit jambul
    Occupation
    student
  • Signature

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 04-20-2011 12:47 AM
  • Join Date: 10-25-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 8 of 8

All times are GMT +8. The time now is 02:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.