Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

aziem is on a distinguished road

aziem aziem is offline

Animal Lover

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 13
  1. aziem
    02-08-2011 01:55 AM
    aziem
    sye de pm akak.
  2. aziem
    01-17-2011 01:13 PM
    aziem
    yeke. Kalau bagi scott emulsion pun ok gak kan.
    Nak order bw kitten 10 kg kat akak.
  3. Felix The Cat
    01-17-2011 11:00 AM
    Felix The Cat
    Betul tu tapi yang penting bagi makan fish oil.
    Memang confirm bulu akan jadi cantik.
  4. Felix The Cat
    01-16-2011 08:22 PM
    Felix The Cat
    He..he....
    Then you Aziem kena ajar dia bahasa melayu juga :-p
    Tadi baru mandikan hero saya.
    Dah putih melepak he..he...
  5. Felix The Cat
    01-16-2011 01:02 PM
    Felix The Cat
    Most welcome Aziem.
    Kalo kucing baru dah selamat sampai tolong la posting gambar ye..
    Nak tengok juga kucing dari France nie he..he....
    Aziem kena la belajar cakap perancis nanti sebab kalo ckp bahasa malaysia mmg dia tak faham ha...ha...(gurau je)
    Boleh no hal punya.
    Kedai BW pun dah buka.
  6. Felix The Cat
    01-15-2011 08:02 PM
    Felix The Cat
    Aziem bandingkan kandungan protein Evo ngan BW la.
    Kalo sama tak yah guna Evo.
    Kalo bagi makan BW kitten (sebagai contoh) Aziem leh juga bagi makan daging ayam rebus untuk melebihkan protein kitten you juga.
    Tak semestinya bagi makanan yang mahal.
    Jimat $$ sikit he..he..
  7. Felix The Cat
    01-15-2011 10:37 AM
    Felix The Cat
    Bagi saya RC, IAMS, Blackwood di kira sebagai makanan premium. Satu lagi yang penting, bergantung kepada kucing tu kalo dia ngam ke tak ngan makanan tu.
  8. Felix The Cat
    01-15-2011 10:36 AM
    Felix The Cat
    Kalo ikut betul betul, kitten elok la di beri makanan kitten sampai mencapai umur 1 tahun. Lepas tu baru la bagi makan adult food. Mungkin orang tu bagi makan adult sebab dia tak tahu kot. Dulu akk pun tak tau tapi bila belajar baru tahu dan amalkan sampai sekarang. Infact semua kucing akk makan kitten food tak kira adult ke kitten sebab akk ank bagi makanan yang tinggi protein (bagi gemuk sket :-p). Dulu akk pernah bagi makan kucing DLH akk IAMS tapi tahi sangat cair dan berbau busuk. Dah tu bulu banyak gugur. Then tukar ke RC Persian dan RC Fit 32 (di campur). Tahi ok tapi bulu masih gugur dan kucing tak jadi gemuk. Then kawan syorkan BW. Bila tukar ke BW, akk nampak bezanya dalam sebulan. Bulu kurang gugur dan berat badan kucing sy naik dan poo tak sebau RC and IAMS. Tapi susah nak cakap juga sebab pemakanan nie semua bergantung kepada kucing tu. Ada kucing makan IAMS tak gugur bulu dan juga RC so ssh nak cakap.
  9. Felix The Cat
    01-14-2011 09:39 AM
    Felix The Cat
    Salam Aziem...

    Untuk pengetahuan Aziem, kucing yang di bawah umur setahun elok di beri maknan makanan kitten. Ini adalah untuk membantu tumbuh besarnya sebab kandungan maknanan kitten mengandungi lebih protein berbandingkan dengan maknanan adult. Jadi lebih elok kita bagi makan makanan kitten.

    Harga breeder pack Blackwood Kitten ialah RM300.00 per guni.
  10. Felix The Cat
    01-12-2011 09:43 AM
    Felix The Cat
    Wah... jauhnya....
    Kucing apa tu yang diimport dari France?
    Ni mesti excited kan?

About Me

  • About aziem
    Location
    Sungai Besar,Selangor
    Occupation
    Student

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 03-22-2011 10:33 PM
  • Join Date: 01-07-2011
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 3 of 3

All times are GMT +8. The time now is 02:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.