Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

Bareen is on a distinguished road

Bareen Bareen is offline

Kucing Garong

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 11 to 20 of 51
  1. adamyala
    08-16-2009 10:02 PM
    adamyala
    Bareen, berapa kos nak terbangkan sekor CP Bareen tu ke KLIA ? Kalau ada rezeki nanti nak la bela sekor CP Bareen yang seal point. Not necessary this litter. Bila2 ada kitten lagi sometime next year ke...sbb kene plan betul2.

    Comel betul yang 3 ekor tuh main dgn civet. Rasa mcm nak tangkap sekor2 pastu nak syiyom2 durang tu
  2. rozzygee
    06-30-2009 07:55 PM
    rozzygee
    mana pergi? lama x dgr berita?.. i guess i will be the same soon.. perasan kat sini mcm berpuak2.. the minute u silap ckp.. they will ignore u.. or maybe i yg too sensitive..
  3. rozzygee
    04-30-2009 10:20 AM
    rozzygee
    Baru perasan la Bareen.. your date of birth tu.. hari merdeka la! sama pulak ye tarikh lahir dengan my Daisy tu heheheh
  4. rozzygee
    04-09-2009 06:19 PM
    rozzygee
    Woahhh best! best! nanti jgn lupa amek gambar eh? Hmm pesta meow ni sort of pesta je? not a competition?.. sorry la Bareen byk soalan i ni.. tak de kojo la ni hehehe
  5. orkid84
    04-09-2009 04:44 PM
    orkid84
    cantek2 kucen2 u ekk... geram jek tgk..
  6. rozzygee
    04-08-2009 06:39 PM
    rozzygee
    Sama la dgn i Bareen. Kekadang suka baca je.. kdg2 telebih excited.. Skrg ni tak join mana2 cat show ke?
  7. rozzygee
    04-08-2009 10:44 AM
    rozzygee
    Yuhuuu Bareen! lama tak nampak? bertapa ke? hehe
  8. adamyala
    03-29-2009 07:21 PM
    adamyala
    Bareen, Thanks ....
    tapi zai tak leh balas PM sbb block. Bareen kene unblock PM Bareen dulu baru zai boleh balas ye...
  9. sarahseben
    03-16-2009 01:31 PM
    sarahseben
    hrmmm..kena buat malam ni nih..pagi tadi i tengok, ada another muntah dekat tepi food tray dia. ni baru recently terjadi ni..before this tak pernah.
  10. sarahseben
    03-16-2009 01:03 PM
    sarahseben
    terbaca your messages dekat profile ni.yang labu kuning tu,kena gaul dengan wetfood je ke? or i bole gaul dengan kibbles? depa makan kibbles, tak makan wetfood.

About Me

  • About Bareen
    Location
    Kuching, Sarawak
  • Signature

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 07-21-2010 05:06 PM
  • Join Date: 08-21-2008
  • Referrals: 2

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 12

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to Bareen Using...
Home Page
http://www.hijra-madina.vox.com
This Page
http://forums.petfinder.my/member.php?u=730

All times are GMT +8. The time now is 10:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.