Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

binbin is on a distinguished road

binbin binbin is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 31 to 40 of 86
  1. adamyala
    06-10-2009 09:35 AM
    adamyala
    kissy nyuruks jap...dia pemalu sket..hehehe
    ada kat umah ni...dah manje manje ngan abg adam dia
    itu gambar2 dari breeder. sbb tu k zai tak berani guna kat sini lama2
    nanti dah ada gambar kat umah kak zai upload kay
  2. fia86
    05-27-2009 05:02 PM
    fia86
    binbin, boleh beli kat taman pertanian UPM. ni kite attachkan website yer

    http://www.tpu.upm.edu.my/

    hehe
  3. yuya
    05-22-2009 10:39 AM
    yuya
    haha, ko komen pasal umo ngan kerjaya ko je kan. pasal gambo ko diam je kan.
    weh, bagi ar aku tgk gambo ko! suke je buat misteri ko ni kan..
  4. yuya
    05-20-2009 03:43 PM
    yuya
    binbin. umo ko berape? ko cekgu ke.. kasi le aku tgk gambo ko. ko je tgk gambo aku. tak aci nih...
  5. yuya
    05-20-2009 03:37 PM
    yuya
    loh, nape spay makhluk tuhan yg unik tu..
  6. yuya
    05-20-2009 03:36 PM
    yuya
    pembetulan (6female 4male 1neuter)
  7. yuya
    05-20-2009 03:35 PM
    yuya
    owh, ye ke. skang ni kat umah aku ade 11 eko. ye la, aku dok 1 rumah tu sorang2. tu yg bela byk2 tu buat member. tak la boring aku.. haha, mesti ko heran kan, kucing byk, tp leo xde makwe. (6female 4male 1 betina) 1 adek leo, xleh le diorang kawen. 1 ekor pendek kucing biase (xsesuai ngan leo) 2 lg still baby, bru 2 bln, 1 lg plak da 3 taun lebey (garang la pulak) 1 lagi siam. aku nak persian betina utk leo :) aku kasi diorang mkn science plan. yg itu yg sesuai dgn diorang. tp si baby 3 eko tu suka mkn makanan basah yg whiskas tu. comel la bibin kucing ko yg patah gigi tu, kaki pendek. kasi die je la kawen ngan leo nanti :)
  8. yuya
    05-20-2009 03:19 PM
    yuya
    wah, kaki pendek. mane ko dapat binbin?
    die tade anak ke?
  9. yuya
    05-20-2009 12:23 PM
    yuya
    haah, itam tu la yg nak p tu..
    die aku name kan shadow atau dlm bahase melayu nye bayang! :)
  10. yuya
    05-20-2009 12:20 PM
    yuya
    hehe, leo tu budak lagi ko da chop anak die. tp insyaallah, klu ade ank die yg ramai nanti akn ku hadiahkan kat ko.. tp aku tak tau la bile, sebab ko org ke berape belas tah booking anak die.
    hehe, wes, kucing klu patah gigi xsampai 2 minggu da panjang balek le.. weh, 7 taun da kucing ko yek.. wah, mesti ko syg giler.. yg dlm gamba ni ke die?

About Me

  • About binbin
    Location
    AmPunk....
  • Signature

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 05-06-2016 03:46 PM
  • Join Date: 10-08-2008
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 47

All times are GMT +8. The time now is 06:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.