Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

Felix The Cat is on a distinguished road

Felix The Cat Felix The Cat is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 131 to 140 of 452
  1. Felix The Cat
    07-01-2010 09:52 AM
    Felix The Cat
    Salam....
    Insyaallah jadi tapi masa lum confirm lagi.
  2. Nur_illiyana
    07-01-2010 09:37 AM
    Nur_illiyana
    Salam Kak Nurul
    Jadi ke nk pergi kedai supplier weekend nie??
    sebab ada sorg lg member PF yg nk ikut..
  3. Felix The Cat
    06-23-2010 04:16 PM
    Felix The Cat
    Pandai pun San!
    Memang anak Jojie pun.
    Si Lucky tu lum pandai la San.
    Kalo ada anak oren mesti cute giler kan?
    Tu pasti akk panggil Garfield he..he...
    Kalo campur cucu akk ada 15 ekor kat rumah he...he....
    Gambar ada...
    Nanti akk mms ek.
    Thanks San.... lupa pula nak tanya pasal si Sandy tu!
  4. sankyutech
    06-23-2010 04:03 PM
    sankyutech
    wahhhhhhhhh best la tu mst anak si jojie kan kak...
    tak de kaler si garfield ker
    skang ni berapa dah kucing kat umah akak...baru berapa ari umur diorg tu kak
    mst tiap2 ari nak balik cepat jer nk tgk diorg jer kan
    amik la gambar kak
    nnt sy cium si hugo ngan yg lain
  5. sankyutech
    06-23-2010 01:21 PM
    sankyutech
    salam
    hai kak lama betul tak dengar cerita kan
    wahhh best la akak dah leh cucu exotic..berapa ekor tu
    makin meriah la rumah akak kan...
    cucu sy seme dah besor2...nakal2
    panjat situ panjat sini...
    si hugo ok jer ngan sandy...
    dia pn tak de gado2 lagi...seme dah aman damai..hehehe
    cuma si tuah jer la kekdg ade jugak bulu gugur..tp tak lama elok balik
    rasa nyer dia tu kulit sensitif la
    upload la gambar cucu2 akak
    nak tgk gak ni
  6. ms pasola
    06-18-2010 11:30 AM
    ms pasola
    akak nurul...nk tye kalu akk tau lah..sp2 yg kt dlm pf ni wat servis cat bathing selain ej eh?nk anta kucing mandi..mls nk mndikan sniri..huhu..
  7. naddy
    06-16-2010 03:20 PM
    naddy
    Klu mcm tu sy nak order ngan akak 6kg bw kitten.
    after payment nanti sy sms akak k...
    tablet tu leh lah sy amik time amik bw skali. thanks.
  8. naddy
    06-16-2010 03:03 PM
    naddy
    hye kak felix...nak tnya pasal vitamin B complex hari tu ader lagi tak?... n klu sy nak order blackwood kitten ngan kak felix bleh x?
  9. mctabbywhite_exo
    06-08-2010 07:11 PM
    mctabbywhite_exo
    Salam Kak, nk tnya psal forum ni. Saya xtau pe yg dah saya buat, tp setting function forum ni dah lari. Tak bleh nmpak attachment pic and avatar pun tak nmpak.
  10. Kyzoor
    06-01-2010 08:45 PM
    Kyzoor
    Salam Kak Nurul,

    maaf menganggu....leh tak Wan dapatkan 24hours vet list area ampang.......Si Abang yang Wan br ambik semalam sakit....satu ari nih kat Vet kat pandan indah but i hv to take him back due to clinic close at 7:pm..........just nak wat preparation if anything happen to him tonite.....tak pernah dapat bulus sakit teruk camni.......kalau leh area ampang.........maaf menganggu

    Kyzoor

About Me

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 03-13-2013 01:14 PM
  • Join Date: 08-12-2008
  • Referrals: 5

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 76

All times are GMT +8. The time now is 06:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.