Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

Felix The Cat is on a distinguished road

Felix The Cat Felix The Cat is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 51 to 60 of 452
  1. Felix The Cat
    02-18-2011 08:28 PM
    Felix The Cat
    Salam Aziem,

    Insyalllah akk harap masa tu dah ada stock ye.
    Akk akan push supplier tu.
    Buat masa nie ada dalam 4 kg je.
  2. aziem
    02-18-2011 07:50 PM
    aziem
    salam kak.saye ingat nk amik BW kitten 10 kg tu pada 26 Feb la kak.Blh x,coz saye nk ke tmpat akak bknnye snang.jauh...
  3. aziem
    02-14-2011 06:15 PM
    aziem
    nie no saye 0192862990
  4. aziem
    02-14-2011 04:05 PM
    aziem
    salam kak...kalau bw da de akak contact saye je la sebab saye nk ke tempat akak jauh.nk kene comformkan mase yang sesuai.
  5. aziem
    02-08-2011 01:55 AM
    aziem
    sye de pm akak.
  6. Felix The Cat
    02-07-2011 10:54 AM
    Felix The Cat
    Wah... unique betul nama dia....
    Post la gambar.... tak sabar nak tengok funny playboy :-)
    Selalunya kalo nak pakai blower tu, saya letak kucing dalam cage jadi masa blow ngan blower vakum tak la dia lari kesana kemari.
    Meroyan dalam sangakar je.
    Tapi sekarang mereka dah biasa jadi bila blow just duduk diam diam.
    Kalo blow... lawan arah bulu, jadi bila siap kucing tu nampak gebuss sekali.
    Best
  7. aziem
    02-06-2011 09:12 PM
    aziem
    yeke...
    kat kdai eletrik de kan...
    tu la senang nak grooming kucing.
    funny playboy da sampai...hehehehe
  8. Felix The Cat
    02-06-2011 05:41 PM
    Felix The Cat
    Salam....
    Akk pakai vacum yang 3 in one tu.
    Yang ada blower, wet and dry.
    Kalo pakai blower tu sekejap je bulu kucing kering.
    Dalam 15 minit dah kering.
  9. aziem
    02-06-2011 02:50 AM
    aziem
    salam kak.
    nak tanye la, mane nak carik blower untuk keringkan bulu kucing ye...
    gune hair dryer lmbat la nak kering...
  10. Felix The Cat
    02-03-2011 05:33 PM
    Felix The Cat
    Ok no problem.

About Me

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 03-13-2013 01:14 PM
  • Join Date: 08-12-2008
  • Referrals: 5

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 76

All times are GMT +8. The time now is 02:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.