Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

hudamohtar is on a distinguished road

hudamohtar hudamohtar is offline

Animal Lover

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. Felix The Cat
    03-22-2011 09:48 AM
    Felix The Cat
    Salam.....
    Selalunya susu tu akan stop sendiri.
    Tapi you kena la monitor ibu kucing tu.
    Kalo tengok dia tak selesa ambil kain dan rendam dalam air suam suam panas and then lap lap kat bahagian susu tu.
    Macam susu manusia bila tak ada orang hisap dia pandai kurang sendiri tapi you kena la check puting susu ibu kucing you tu supaya tak bengkak atau merah.
    Kalo dah bengkak dan merah sangat maka dia kena infection masititis (puting ada nanah) dan terpaksa bawa ke vet.

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 08-09-2011 02:45 PM
  • Join Date: 03-21-2011
  • Referrals: 0

All times are GMT +8. The time now is 08:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.